Преслава посвети песен на новия си любовник

Преслава

  Преслава най-после наруши мълчанието си и коментира последните скандални слухове за себе си. Певица №1 във фолка обяви, че нито е правила аборт от Георги Славов – Главата, нито е подновила връзката си с милионерския син Георги Станоев – Бирмата. Имала нов мъж в живота си.

Според нея, мълчанието й поражда клюки, които понякога са налудничави, но тя е свикнала с тях. Проблемът е, че близките й, и хората около нея не са готови за издържат на това, сподели тези дни изпълнителката на „Водка с утеха“.

Преслава хвърли в смут колеги и фенове с новината, че е успяла отново да намери любовта.

Доста бързо е превъзмогнала разочароването от разлъката с Бирмата, коментират завистници на хитовата певица. Към тях Преслава се отнася със същото безразличие, с което отвръща и на сплетните в бранша. Последните слухове за певицата бяха, че е направила аборт от сина на взривения бос на СИК Стоил Славов – Жоро Главата. Тъй като взела решението сама, Славов-младши я зарязал и Преслава била принудена да се върне при старата си любов Бирмата.

„Пълни глупости! Нямам думи просто“, беснеела певицата, щом научила какво се говори сред колегите й. За да сложи точка на спекулациите, Преслава наруши обета си за мълчание и призна, че има нов мъж до себе си. Кой владее сърцето й сега, остава тайна. Добричлийката обаче разкри, че именно на новото си гадже е посветена последната й песен „По моята кожа“.

Любопитна подробност е, че освен на новото си гадже, Преси посветила песента и на баща си. Таткото на звездата празнувал имен ден точно когато била премиерата на парчето.

„Нищо чудно вече да е запознала любовника с родителите си. Все пак баща й и гаджето й си делят една песен“, коментират в бранша.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *