Преслава плаща 20 бона неустойка, ако Бирмата я забремени!

Преслава

  Разгулният любовен живот, който Преслава  води  в  последните месеци, сериозно е притеснил продуцента й, собственика на „Пайнер“ Митко Димитров. Бащицата на чалга певачките е вдигнал ръце от камарата любовници, които се навъртат око­ло  най-оборотната му подчинена, и е взел превантивни мерки някой от тях да не я прати в родилното.

 За има-няма половин година палавата добричлийка развъртя задник покрай трима, като не броим осеменителя на фолкпевиците Коко Динев, който си е с абонамент при нея без право на прекъсване.

 От ноември Преси се впусна в секс сериал, от който още не е излязла. Щафетата стартира мла­дият таран на шампиона „Литекс“ Николай Бодуров, считан за един от най-обе­щаващите млади футболи­сти. Из спортните среди се шушука, че интимните им игри разтурил лично собственикът на ловешкия тим Гриша Ганчев.

Преслава и Жоро Бирмата

  Олигархът имал планове през лятото да продаде Бодуров или в Англия, или в Германия за поне 1 милион евро, с които да попълни дупките в бю­джета си, зейнали покрай разточителните разходи за   строежа   на   завода за джипове край Ловеч. Гришата пресметнал, че ако едрогърдата Преслава замъгли главата на един от най-добрите му фут­болисти, той ще понижи формата си. С което ще провали и трансфера си.

 Получила забрана да вкарва Бодуров в креватните си тренировки, Преслава се преориентира набързо и смени футболи­ста със земеделеца Цветелин Маринов-Цуни. На 32-годишния плевенчанин хитовата певица на „Пайнер“ гледала само като на секс играчка и спонсор. Но защо пък спонсорите да не бъдат двама? За тази клауза Пресито привлякла и пернишкия милионерски наследник Георги Станоев – Малката Бирма.

 Скоковете от спонсор на спонсор принудили Митко Пайнера да озапти „злат­ната си кокошка“. Хитрият продуцент привикал юрис­тите на фирмата си, с които набързо измислил начин да си подсигури стабилни приходи от Преслава за още 5 години напред. Бизнесменът заставил изпълнителката на „Как ти стои“ да подпише анекс „антибебе“ към договора си с компанията му. Съгласно нея чалгаджийката се задължава да не става майка преди изтичането на гореспоменатия период.

 „В противен случай е заплашена с петцифрена неустойка. Из фирмата се говори, че сумата била към 15-20 хиляди лева. Когато клаузата изтече, Преси ще е на 32″, пресмятат певици от димитровградската музикална компания.

 Бесен на безкрайния списък с любовници, Пайнера искал да постави ембарго върху детеродните функции на Преслава за срок от цели 10 години. Тоест тя да може да роди чак на 37! Адвокатите му обаче го посъветвали да смали наполовина, за да не го съди тя за нарушава­не на личното й право да създаде потомство.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Преслава плаща 20 бона неустойка, ако Бирмата я забремени!"

  1. критика   26.04.2012 at 14:56

    Може чука се,нали от там са главните и приходи

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *