Преслава отново легна под ножа!

Преслава

Мине се не мине и тръгва мълвата, че Преслава отново си направила пластична операция. Този път най-оборотната фолк изпълнителка Преслава е коригирала коремчето си.

Според мълвата, красавицата посетила специализирана клиника в Пловдив за липосукция. Така сега любимката на чалга феновете ще може да демонстрира съвършена визия, твърди слухът. Да си припомним, че наскоро нагли папараци я заловиха на басейна в село Марково. От снимките им стана ясно, че певицата има перфектно тяло, но и изпъкнало коремче.  Преслава тогава се

Преслава преди време

разлюти на неизвестните фотографи и тези дни си е поправила недостатъка, който я отрови тогава. Според свидетели, резултатът от липосукцията бил впечатляващ, специалистите успели да  й изсмучат всички тлъстини. Звездата останала супер доволна от процедурата дори се канела да  увековечи новите си извивки със специална фотографска сесия, твърдят запознати. Дали наистина Преси е ходила на липосукция или е отслабнала с диети, не е важно. Важното е, че фолк дивата  претърпя по-голяма метаморфоза и от пухкавелката Петя в началото на певческата си кариера, и се превърна в секссимвол за всички чалга фенове.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/MZZ4d9Jw-jw

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *