Преслава надяна булчинската рокля!

Преслава булка

Спокойно, Преслава още не се е решила на тази стъпка, просто поп фолк дивата бе булка за една нощ, заради участието си в култов пловдивски клуб.

Най-оборотната чалага звезда свали булото на истинска булка, която същата вечер празнувала с фамилията си своята венчавка. След като нахлузи булото, според очевидци Преслава се разкрещяла от радост „Ето вече и аз съм булка“.

За капак на вечерта Преслава се докопала до булчинския букет и накрая дори на майтап го метнала сред множеството.  Нейна близка приятелка бе щастливата дама, която го хвана.

Докато се изявяваше с булото на сцената, няколко нейни фена я подкачиха, защо не се омъжи наистина, Преси не им остана длъжна и ги затапила с репликата „Добре де , ама няма за кого“!Всъщност нейните връзки са любимата тема на жълтите медии.

Преслава с букета

Мълвата ту я жени за Бирмата, ту за Цуни.  За първия дори се говореше, че бил толкова влюбен в нея, че бил готов веднага да се венчае за красавицата. Но дотук, засега се знае само, че двамата са влюбени, без планове за бъдещето.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/8yJmB8zv5-A

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *