Преслава и Вики Терзийска не могат да се дишат! ВИЖ ЗАЩО:

Вики Терзийска и Преслава

  Двете менторки в „Гласът на България“ си завиждат една на друга и не се дишат много, подозират фенове на предаването.

Въпреки че дават вид, че се разбират чудесно, зрителите забелязват, че от време на време между Виктория и Преслава прескачат искри и във въздуха се носи напрежение…

Преслава

Каква е причината певачките да се недолюбват, питат се почитатели и на попа, и на фолка?

Според клюката, макар че минава за секс символ, Преси страдала от комплекси заради ниския си ръст. За изненада на многобройните й фенове, които я мислят за висока и стройна, певицата е едва 162 см!

За да прикрие кусура си, Петя от Добрич (както е истинското име), ходи винаги на ултрависок ток – около 15 -20 см. Което в комбинация с драстичното й отслабване, я прави бая източена и издължена.

Вики Терзийска

Затова прозорливци заключават, че поп фолк дивата доста завижда на колежката си Виктория Терзийска заради дългите й крака и естествено хубавата й фигура. Факт е, че Вики от „Мастило“ има данни на менекенка и може да сложи в малкия си джоб повечето родни миски, моделки или плеймейтки.

В кулоарите на медията шушукат, че Терзийска също имала основателна причина да завижда на популярната чалга дива. Гръдната обиколка на Преслава е значително по-голяма и по-впечатляваща от тази на Виктория, която от години имала комплекси – заради малки цици. Естествено, поп певицата се дразнела и от значително по-високите хонорари, които фолк дивата получава, както и заради много повечето й фенове.

„И двете са достатъчно хубави и сексапилни и няма защо да се мразят и да си завиждат.

Съдбата е дарила едната с големи цици, а другата с дълги крака. Както се казва, за всекиго има по нещо!“, коментират зрители на формата.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Преслава и Вики Терзийска не могат да се дишат! ВИЖ ЗАЩО:"

  1. SS   04.05.2013 at 22:42

    Петя-Преслава е тъпа толбухинска путка.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *