Преслава в оргия с двама! (снимки)

Преслава

  Преслава превърна свое участие в оргия. Пеейки на фирмен купон, фолк-гърло №1 призова двама младежи да се съблекат. Пайнерката започна агитацията, когато мъжете се качиха на сцената и заиграха кючек. „Айде, момчета! Вие може от кръста надолу, а аз – от кръста нагоре!“, провикна се на микрофона певицата и разтръска мощно бюста си.

В един момент танцът на триото излезе извън контрол. Добричлийката, която доскоро се представяше за моралистка, без всякакво притеснение разсъблече младежите. На първия тя помогна да разкопчае ризата си. Вторият пък се разхвърля сам – откопча дънките и колана си, въртейки ханш.

Преслава се вихри на сцената

„Можеш да останеш само по колан или инструмент!“, обърна се превъзбудената Преслава към по-разпищоления младеж. Публиката избухна в смях, а певицата заохка, уж от притеснение. Преструвките на изпълнителката обаче не продължиха дълго.

Скорото тя се скара на по-срамежливия от двамата танцьори: „Много си облечен, не си подходящ!“. И веднага след това добави: „Леле, какви мъже имате във фирмата. Направо ток ме удари!“.

Сексапилната изпълнителка предизвика младежите да се съблекат

Накрая от еротична хореографията на триото стана комична. Единият младеж затъкна яката на ризата си в панталона и започна да развява ръкави, друсайки се срещу Преслава. Тя пък се превиваше от смях и едва успяваше да пее.

„Ангеле, колко си пил?! Една кола само?!“, заразпитва Преслава буйния младеж с ризата. После обеща на гостите: „Ще продължим с нещо по-културно“.

Слаба като вейка

Преслава отслабва със застрашителни темпове, установяват феновете й. Певицата в момента тежи под 50 кг и продължава да слабее. Приятелите на звездата се притесняват да не си докара някоя болест. В гилдията вече вървят слухове, че изпълнителката може и да е анорексичка. Когато изгря, Преслава бе приятно закръглена, с добре оформен естествен бюст. Тя дълго се бореше с килограмите, но рязко започна да сваля миналата пролет. „Все едно е друг човек – ако човек разгледа старите й снимки и новите, ще установи, че няма нищо общо с предишната си визия“, коментират колежките на Преси

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Преслава в оргия с двама! (снимки)"

  1. СИСИ   01.02.2013 at 16:47

    ПИШЕТЕ СИ КАКВОТО ИСКАТЕ НО ПРЕСЛАВА Е НАЙ-ДОБРАТА И ХИТОВА ПЕВИЦА В БЪЛГАРИЯ ПРЕСЛАВА ИЗПЯ НАЙ- ГОЛЕМИТЕ ХИТОВЕ В ПОПФОЛК ЖАНРА ПРЕСЛАВА Е НОМЕР ЕДНО НЯМА КОНКУРЕНЦИЯ ЗАЩОТО Е УНИКАЛНА ПРЕСЛАВА РАЗЧИТА НА ГЛАСА СИ ЗА ТОВА Е ИСТИНСКА 100 ПРОЦЕНТОВА ПЕВИЦА МНОГО ДРУГИ ИЗМИСЛЕНИ ПОПФОЛК ПЕВИЦИ РАЗЧИТАТА САМО НА СИЛИКОНА СИ И НА СКЪПИ И КРАДЕНИ КЛИПОВЕ И ВИЗИИ НО ПРЕСЛАВА ЗА РАЗЛИКА ОТ ТЯХ ПЕЕ И ТО ПЕЕ ОТЛИЧНО НА ЖИВО ПРЕСЛАВА Е НОМЕР ЕДНО ТЯ Е И ПЕВИЦАТА И ИДОЛА НА 2012 година

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *