Галена: Правя с*кс по всяко време!

Докрай откровена бе Галена в последното си тв интервю. В „Поверително от NL“ фолкфурията от Смядово заяви, че вече не я разстройват злостните коментари, които достигат до ушите й. Преди изживявала тежко всяка дума, изречена за нея от лицемерна колежка, но в един момент претръпнала.

Галена
Галена

„Какво казват колежките за мен? Не ми пука. Преди – да, сега – не“, сподели Галена пред диджей Дамян, който влезе в ролята на интервюиращ. И допълни, че само и единствено Преслава може да я нарани. Добричлийката била нейната голяма слабост. „Тя си го знае. В миналото много изживявах нещата помежду ни, защото ми е близка и я обичам“, уточни пайнерката.

Галена и Галин
Галена и Галин

Съвсем скоро тя и вафладжията Галин ще празнуват 7-а годишнина на връзката си. Макар от първата им среща да е минало много време, двамата продължават да изпитват страст един към друг и правят любов най-редовно.

„Кой е казал, че само през нощта се прави с*кс? Галин понякога идва с мен на участия, а и аз не съм всяка вечер заета“, заяви Галена пред диджей Дамян. На въпроса кога най-обича да се люби тя отвърна през смях: „По всяко време. Но хайде, нека е по тъмно. С Галин седем години сме заедно, нагодили сме се в леглото и знаем кой какво и колко иска“.

Хитовата изпълнителка не скри, че мечтае за второ дете. Според нея то също ще е момче. „Аз съм си мъжка майка“, усмихна се певицата.

По време на интервюто тя не само се смееше, а и тъгуваше. На няколко пъти не успя да овладее емоциите си и очите й се насълзиха. Галена се разстрои най-много, след като диджей Дамян й припомни за скандала с порно клипа й.

Призна връждата с Анелия

В ефира HaTV7 Галена призна, че има неразбирателство с Анелия. Според нея в миналото колежката й била пренебрегвана, а й се е искало да бъде оценена. „Това нейно желание я е настроило към хора, които за момента са съсредоточени към мястото, към което тя се стреми“, обясни звездата от Смядово. До напрежение между двете се стигнало след подмятания на заралийката пред общите им познати. „Стана ми неприятно, че ме е коментирала и й го казах.“

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *