Появи се двойничка на Николета (СНИМКИ)

Николета? Не Мария!

Снимките на почти съвършената двойничка на Николета Лозанова, взривиха социалната мрежа.

Девойката се казва Мария и удивително прилича на НиЛо в ученическите й години. Така Николета Лозанова се сдоби с поредната имитаторка, която напомня на нея повече на моделските й снимки от тинейджърските й години. Девойчето е русокосо, но именно като блондинка се подвизава преди години и Николетка.

Мими

Комбинацията от шоколадов тен и светла коса може би не е от най-удачните, но все пак не можем да си кривим душата и да не отбележим, че девойчето си го бива. Освен това, момичето е страшно фотогенично, това свидетелстват и нейните снимки в Интернет.

Дори много потребители ги бъркат двете. Може би затова и феновете й пророкуват, че Мария щяла да бъде новата Николета Лозанова.

Мария брюнетка

Всъщност красивата девойка е нещо средно между Николета и Анджелина Джоли, заради плътните си джуки.

Има кадри на красивата госпожица с тъмна коса и можем да отбележим, че като брюнетка е по-впечатляваща. Тъмните коси подхождат на тена й доста добре и лицето й изпъква повече. Дали пък Мария няма да детронира Николета Лозанова?
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/8sPj0Ic8KQ8

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Появи се двойничка на Николета (СНИМКИ)"

  1. Полина Ангелова   08.09.2012 at 17:03

    Виждам, че не сте цитирали първоизточника на тази статия – KLIUKI.WS. Ако не го направите, нашите сайтове ще спрат да цитират Сензация и Скандално.нет. Вие и без друго не цитирате източниците си и се налага да ви пишем неведнъж. От това губим всички. Ако няма корекция, ние без угризения ще взимаме идеи от Вас, без да ви цитираме!

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *