Потрес! Мара Отварачката пее по бикини

С голи кълки и кичозни тоалети „блеснаха“ пайнерките и на последния концерт на телевизия „Планета“, който се проведе в НДК на 28 ноември. По различното този път бе, че певиците на инж. Митко Димитров като по чудо не се изпокараха нито преди, нито по време на 3-часовото шоу. Вместо както правеха преди години, изпълнителките се кипреха засмени, разменяха си комплименти и се снимаха една с друга.

Мара Отварачката
Мара Отварачката

Някои все пак звездееха повече от другите заради короните, с които се бяха накичили за изявата. Това донякъде изнерви по-семплите им колежки. Първа пя Джена. Тя изскочи с впита рокля, подчертаваща новите й форми. Докато слушаше изпълнението й, публиката забеляза, че певицата най-после бележи известни успехи в борбата с излишните килограми.

Андреа
Андреа

След Джена се изредиха пайнерки от втория ешелон, заложили на семпла визия. Изключение бе Гергана. За да направи впечатление, тя се бе издокарала като ранната Кристина Агилера. Досущ като световната звезда бе боядисала краищата на русите си коси в червено, а облеклото й бе в с*до-м*зо стил – къси кожени панталони и елек. Ръцете й пък бяха нашарени с временни татуировки.

Опит за оригиналничене имаше и от страна на Магда. Тя изскочи с питон на врата. А за да не рискува влечугото да се обърне и да я захапе, стискаше здраво главата му.

Мария заложи на голотата. Направи го обаче деликатно, както приляга на изгора на милионерски синковец. Певицата с прякор Мара Отварачката се бе пременила с костюм с висока яка. Флоралните мотиви на тоалета си бе съчетала с черни бикини, които добре се виждаха под прозрачната й пола.

Малина
Малина

На сцената се гологъзи и младата надежда Роксана. Тя пя по кожено боди с дантели и корона. Нейната визия обаче бледнееше пред тази на Андреа.

Пулевица се бе провъзгласила за кралица на жанра и като такава излезе с грамадна корона, обсипана с тежки камъни. Пайнерката доста се затрудни да придържа нестандартния аксесоар на главата си и едновременно с това да преодолява стълбите на сцената с високите си токове. На последното стъпало тя се препъна и едва не полетя в първия ред с все пищната си корона.

По време на цялото си изпълнение Андреа се кълчотеше с прозрачния си тоалет. По традиция той разкриваше и гащите, и бюста й.

Бельото на Мария деликатно прозираше под полата й
Бельото на Мария деликатно прозираше под полата й

В сравнение с любимата на Кубрат Пулев Галена бе като монахиня. Тя пя с доста затворена рокля, а класа и стил демонстрира и Цветелина Янева.

Представянето на Цвети бе повече от впечатляващо, с интересни сценични ефекти. Силуетът й бе прожектиран на огромна стена, която в кулминацията на песента, се разполови. Тогава Янева излезе пред публиката в целия си блясък.

Малина също се бе постарала. Кръшната певица, която злите езици наричат Бабата на фолка, пя с балет и показа сложна хореография.

Докато пайнерките се раздаваха на сцената, публиката надаваше истерични викове, феновете, организирани по групи, размахваха плакати и крещяха имената на идолите си. Някои подаряваха и букети.

Появиха се подозрения, че определени певици предварително са
инструктирали феновете си кога да развеят транспарантите в тяхна подкрепа и кога да се затичат с китки към сцената. Дали това е така, ние обаче не смеем да твърдим.

Ивана
Ивана

Хубавото е, че не всички пайнерки се надцакваха с тоалети, имаше и такива, които се съревноваваха с гласовете си. Сред тези, които блеснаха най-много втова състезание, определено бе и Ивана.

След като свърши изявата си по сценарий, айтозлийката не бе пусната от феновете си да слезе от сцената и се принуди да пее извън програмата. „Не съм подготвила нищо повече. Мога акапелно да ви изпълня нещо като пожелание за Нова година“, каза певицата на народа и начена хита си „Ей, не давам да се даваме“. Почитателите й изригнаха в аплодисменти и развяха енергично плакати. На един от тях пишеше „Ивана – глас Божи“.

Концерт на телевизия „Планета"Други също пяха извън програмата. Глория например подкара акапелно „Облаче ле бяло“.

Учудващо е, но и Андреа стори като примите на фолка. Тя обаче дори не изкара цял куплет без музикален съпровод. Просто подхвана изречение от дуета си с Азис: „Как да живея без теб, Андреа“, и остави публиката да довърши.

На живо попяха и Емилия, Галена и Анелия, феновете бяха доволни от бонус изпълненията, но пък така концертът се проточи над 3 часа.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/DuzCIWmZcdg

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Потрес! Мара Отварачката пее по бикини"

  1. SS   07.12.2013 at 22:10

    ужас и отврат

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *