Посякоха и Енджи Касабие! Вижте каква тайна крие!

Енджи бижутаПредставящата се за диетолог Енджи Касабие, всъщност е една самозванка  без диплома, категорични са  нейни бивши клиенти.

Красивата ливанка, която успя да шашне  зрителите на „ВИП Брадър” с невероятно изисканите си тоалети, скъпи бижута и аристократично поведение, се представяла за дипломиран специалист по хранене и диетология. Но се оказа, че  никога не е завършвала висше образование.

Нейни близки казаха, че лъжела, че е доктор, даже се  представяла  за професор, а всъщност изучавала правилата на метаболизма и комбинацията на храните от различни популярни книжки и по интернет. Пред своите пациенти твърдяла, че е завършила висше в Ливан и понеже била изключително умна, взимала по четири семестъра за година. Дори да е учила нещо, то не е било диетология!, ядосват се нейни псевдоприятели.

Сега поне в Брадъра  не парадира с научни титли, които изобщо ги няма, коментират випове извън Къщата. Някои пък твърдят, че с ушите си чули да се хвали, че имала златна диплома и  била призната за най-големия специалист в арабския свят по хранене.

Енджи рокляКритикарите на Енджи стигат и по-далеч. Те твърдят, че зарибила клиентите си с измами и им взимала много пари за специалните рецепти, които им приготвяла. Сума ти пари смъкна от известните, които искат да отслабнат. Дори Стефан Данаилов се възползва от услугите й.

С диплома, или не, Енджи все пак видимо вталява пациентите си, стига те да спазват режима й. Доста хора са се възползвали от нейните услуги у нас и в Европа.

Съпругът й пък има фирма за здравословно хранене и се грижи за менюто даже на кралски особи.

Явно красотата и скромното държание на Касабие са й докарали доста врагове извън Къщата и тепърва ще очакваме още срамни тайни, с които ще бъде обсипана и жесток „приятелски огън“.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *