Поп – фолк звездата Стефани стопи 10 кг

Стефани е почти неразпознаваема

Явно младата надежда на „Ара мюзик“ е твърдо решена да бъде новата кралица в лекия жанр и дава всичко от себе си, за да го постигне. Това отчетоха дори колежките й от музикалната компания Емануела и Ивена, които коментираха, че Стефани има заложби и талант, а в последно време значително е подобрила  и визията си. Изпълнителката на  “ Не се прави“ явно много иска да се наложи в поп – фолк музиката и след като звездата й изгря още преди години с парчето “ Издай ме“ е разбрала, че за да е конкурентоспособна трябва  и значително да се втали.

Стефани преди бе не по-малко по-талантлива, но доста по-пухкава и незабележима

Според запознати без много, много да му мисли младата амбиция се подложила на зверски глад и с неистови усилия свалила 10 килограма, за да е на ниво. Близки до певицата обаче издават, че за да подобри значително телосложението си,  до голяма степен роля е изиграл и приятеля на Стефани, който напук на слуха не е фолк певецът Джордан, но засега изпълнителката на „След теб“  не желаела да издава самоличността му.

Явно обаче тайнственият любим на звездата на „Ара“ и се отразява много добре и освен  че тя значително се е вталила, вече изправя косата си за участия и е къде, къде по – стилна и запомняща се не само с глас, но и с имидж.

Стефани определено доказа, че вече не е такава, каквато беше! ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *