Поли Генова урочасана! Не може да си хване гадже!

Поли ГПоли Генова отново е сама и използва „Гласът на България“, за да си търси гадже.

На всяко предаване певицата се появява в различен тоалет, кълчи се пред камерата, флиртува с участниците, даже танцува с някои, показва краката си, даже удря с крак бутона, за да задържи  вниманието върху себе си. Това на публиката, на зрителите и целия екип. Защото не се знае зад кой храст ще излезе заекът.

Нейният „заек“ избяга от храста преди повече от две години и жестоко я нарани. Докато тя буквално живееше в предаването „Музикална академия“, любимият й Вернер си събра багажа от къщата й, където се беше нанесъл да живее и драсна в неизвестна посока, без дори да й остави бележка.

Поли беше много съкрушена, защото той дълго отказваше да й вдигне телефона и да й обясни на какво се дължи внезапното му бягство. Тогава тя прекара сама най-тъжната си Коледа и обвиняваше себе си, че е отишла в предаването, оставила е любимия си без надзор и той й избягал.

Същото се получи и със следващата й връзка. Към нея тя подходи внимателно, скри я от погледите на журналистите, но не можа да намери време да я развие. Точно тогава тя се подготвяше за „Евровизия“ и едновременно участваше в тримесечно певческо предаване по телевизията. Не й оставаше време нито за личен живот, нито за дълбоки чувства, тъй като се беше вживяла в представянето си и беше забравила за другите емоции.

Поли ВернерТака любовта мина и замина край нея, с новия се разделиха, дори без да се опознаят достатъчно. Поне никой не страда особено, тъй като нямаха време да оползотворят чувствата си и да ги задълбочат.  Единствено изкараха една романтична почивка в Италия и после всеки тръгна по пътя си.

Сега обаче Поли не може да търпи самотата и се е разгонила като дива котка. Тя призна, че винаги постигала каквото си пожелае, дори като малка била миска и спечелила титлата вице Мини мис. А после решила да пее и имала страхотна кариера.

В момента Генова е готова да заложи част от кариерата в името на една нова и красива любов, но още не знае къде да я намери.

Важното е, че я търси, утешават я приятелките й.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *