Поли Генова остави гаджето си 6 месеца на сухо

След толкова разочарования Поли отново има мъж
След толкова разочарования Поли отново има мъж

  Вече повече от година Поли Генова се радва не само на подем в кариерата си, но и на хармония в личния живот. Горе-долу от толкова време участничката в “Музикална академия” живее под един покрив е млад журналист, носещ странното за нашите географски ширини име Вернер.

Преди да срещне Веро, както галено го нарича, Поли упорито бранеше личния си живот. Всеки въпрос, касаещ любовните й трепети, отбягваше и мълчанието й породи доста слухове. Затова и тръгна мълва, че е лесбийка.

Когато клюката, че си пада по жени, набра скорост, изпълнителката на парчето „На инат“ все пак трябваше да направи някакъв коментар. И колкото и да не й се искаше да обсъжда интимния си свят, някъде в кран на 2011-а тя обяви, че няма никакъв афинитет към своя пол. Никога не се била влюбвала в жена, подобни предположения били смехотворни.

Вернер
Вернер

Покрай участието й на „Евровизия“ Поли бе набедена от злите езици и за любовница на британец.

За този слух впрочем си е виновна самата тя – защо й трябваше да разправя след връщането си как на афтърпартито след песенния конкурс в Дюселдорф се е напила с музиканта от група “Блу“ Саймън и на сутринта двамата се събудили в едно легло. Генова твърдеше, че през нощта между нея и тъмнокожия англичанин не се е случило нищо, но кой да й повярва.

Клюката редеше, че Саймън и официална му приятелка – моделката Мария Кука, се изпокарали преди Евровизия и това спомогнало за сближаването му с нашенката. Поли обаче и до днес отрича да се е отдавала на британеца.

Няколко месеца преди случката в Дюселдорф Генова се влюбила във Виена.

Поли Генова Обектът на чувствата й тогава бил мъж, с когото имали общи професионални ангажименти. За жалост се оказало, че неговото сърце не е свободно и отношенията им не се развили.

Впоследствие Поли понесла и още едно разочарование. Тя пак усетила привличане към представител на силния пол, но и този път нямала късмет.

С настоящия си любим Вернер изпълнителката се запознала на премиерата на своя песен, младежът със странното име бил репортер в музикална телевизия и трябвало да отрази промоцията, както и да интервюира домакинята на вечерта. И още в момента, в който й поднесъл микрофона, двамата усетили привличане.

В следващите седмици журналистът се появявал на всички светски събития и концерти, на които била поканена певицата. Стоял с часове и в публиката на „X фактор“, когато Поли Оила част от журито на риалитито.

Сближаването им се осъществило шест месеца след първата им среща, чули се по телефона, уж за да обсьдят следващия клип на Поли. После започнали да со виждат по-често. Така от кафе на кафе си станали като дупе и гащи.

Поли Генова „Не бях настроена за връзка, нямах никакво желание. Точно бях приключила една неприятна случка“, разказвала е Поли преди време. Преди да попадне на Вернер тя се задържала при едно гадже максимум 4 месеца.

През лятото на 2012 година певицата имала куп участия в различни морски курорти, а хич не обичала да шофира извън София и споделила това с репортера. Той пък предложил да я отмени зад волана.

„За мен това пътуване си беше тест, защото хората се опознават най-добре в непривични условия“, обяснява Генова. Когато стигнали до морето, тя
вече била сигурна в чувствата на Веро.

Малко след старта на връзката им кръстеният на баба си Вера младеж пренесъл целия си багаж в апартамента на Поли и двамата заживели под един покрив. Днес все още избягват да коментират темата за сватба и деца, но връзката им май върви натам. Гласовитата дама вече е представила Веро на родителите си — чест, която не е оказвала на никой друг свой любовник.

Понастоящем избраникът на звездата от „Музикална академия“ продължава да репортерства за телевизията, но планира да смени професията си. В момента той учи право и международни отношения в Нов български университет и след време ще поеме по пътя на баща си, който има адвокатска кантора.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *