Повръщаме от Веско Маринов и по Коледа

Веселин Маринов
Веселин Маринов

За поредна година българските зрители ще са принудени да празнуват коледните и новогодишните празници със същите стари муцуни, които правят традиционните си концерти в НДК.

И този път любимецът на третата възраст Веселин Маринов е решил да поти сцената преди Коледа с концерт, който все още не е договорил в коя от телевизиите да бъде излъчен. През последните пет години не минават зимни празници в ефира без появата на трубадура в национален ефир. Приятелят на Цветан Цветанов отново ще заложи на старите шлагери, написани от Тончо Русев и Евтим Евтимов. Освен безкрайно баналния и скучен Веско националните телевизии ще спазят и друга традиция – да излъчат концерта на Искра Радева „Коледни звезди“. В него актрисата редовно вади основно соцзвезди, които изпълняват едни и същи песни всяка година. Естрадното шоу обикновено върви на 25 декември по обяд.

Николина Чакърдъкова не пропуска коледните концерти
Николина Чакърдъкова не пропуска коледните концерти

Конкуренция на Веско Маринов ще прави любимата певица на Георги Първанов Николина Чакърдъкова, която също е предвидила концерт в Зала 1 на НДК през декември. Народната изпълнителка също не минава без празнични концерти с еднотипни македонски песни, които са едни и същи почти всяка година.

Тази година само Лили Иванова не е дала заявка за шоупрограма, която да бъде пусната в национален ефир в края на декември. Обикновено естрадната прима обича да представя по един албум на финала на годината.

Заради скандали с композиторите си изпълнителката на „Камино“ остана без златните си хитове и вече обикновено приспива зрителите от малкия екран.

Единствените светли лъчи засега се очертават концертът на „Виена Щраус оркестра“, както и представлението на балета „Зорба Гъркът“ в Зала 1 на НДК. Зрителите пък се шегуват, че телевизиите спокойно могат да пускат стари концерти на родните звезди отпреди 5-6 години, които по нищо не се различават от новите предложения.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/HhYY4muqXe0

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *