Плевнелиев се ошишка

Росен Плевнелиев
Росен Плевнелиев

  Президентът Росен Плевнелиев стана неузнаваем, след като за нула време напълня. Държавният глава е качил близо 10 килограма след като падна правителството на ГЕРБ.

Любо Нейков
Любо Нейков

Бившият строителен министър е занемарил фигурата си заради ежедневните ангажименти, с които е зает. Плевнелиев е пуснал неузнаваема гуша като актьора Любо Нейков. Колегите на водещия от „Голата истина“ по Би Ти Ви се бъзикат, че вече вместо Бойко Борисов Нейков спокойно може да се гримира и да влезе в образа на държавния глава.

След мъчния живот със съпругата си Юлиана, която плюеше началника на ексминистъра на Бойко, Плевнелиев се е състарил и побелял. От безсънните нощи и напрежението държавният глава заприлича на призрак. Той няма време дори да се обръсне и напоследък ходи неглиже на официални събития у нас и в чужбина.

Президентът е спрял тотално и спорта, след като се настани в резиденция „Бояна“ със семейството си въпреки възраженията на жена си. Напоследък негови лични приятели споделят, че нямал време да се види с тях, но при срещите им ядял здраво. Те си обясняват вълчия му апетит с новия живот, който води, и с депресията му, за която вече бе писано в пресата.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *