Пламен Медаров беден като църковна мишка

Представящият се за милионер Пламен Медаров върти фирма за 2 лева
Представящият се за милионер Пламен Медаров върти фирма за 2 лева

 

Сампровъзгласилият се за милионер Пламен Медаров от „ВИП Брадър“ няма пукнат лев в сметките на фирмите си. Беднякът милионер разполага с 402 лева капитал в двете си ЕООД-та – „Илюжън Уърлд“ и „Пи Джи Ем Интернационал“. Това показа журналистимеска проверка във фирмения регистър ДАКСИ. Фукльото от риалитито, който се хвали пред съквартирантите си, че има милиони и кара скъпи коли на свои приятели, всъщност е най-обикновен търговец на дребно и собственик на два автомобила, които се водят като рентакар. Бизнесът му с коли под наем обаче е почти пред фалит, тъй като очевидно никой не търси услугите на фирмата му „Пи Джи Ем Интернационал“, която е останала с едва 2 лв. капитал.

Пламен Медаров Освен с коли под наем марионетката на зрителите във „ВИП Брадър“ се занимава с превоз на пътници и товари в страната и чужбина, спедиционна и лизингова дейност, както и със сервизни услуги. Приятелите му го хвалят, че той в действителност е добър автомонтьор и работел на частно, като поправя коли, най-често на роднини и по-близки хора около него. В профила си във фирмения регистър Медаров е записал, че върти вътрешно- и външнотърговска дейност. Тя обаче се изразявала в това да доставя евтини авточасти от съседни страни като Румъния.

Втората фирма на брадъра, която разполага с 400 лв. капитал, се занимава с агентство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица в страната и в чужбина, както и с рекламна дейност. Очевидно обаче Медаров и тук е ударил гредата, тъй като все още няма нито един клиент когото е рекламирал. Любимецът на социоложката Мира Радева така и не може да намери хора, на които да стане посредник, въпреки десетките опити. За момента Пламен се подвизава като медиатор единствено в къщата на „ВИП Брадър“.

Любопитен е и фактът, че представящият се за милионер в шоуто Медаров не може да смята задачи от учебниците за втори клас. Във фейсбук профила си той е публикувал анкета, в която има три въпроса. От тях става ясно, че брадърът обича сериала „Стъклен дом“ в конкурентната телевизия Би Ти Ви, както и че харесва да яде чипс. Викторината разкрива, че акълът на бизнесмена е като на първолак. На въпроса колко прави 2 + 2×2, Пламен е написал 8. Отговорът на задачата за 8-годишните деца обаче е 6. Самият той вече доказа на цяла България пред камерите на риалитито, че не знае елементарни факти от нашата история. Най-големият му пропуск, който потресе дори най-близките му хора в къщата – Мира Радева и Ирина Форин, бяха трите имена на апостола Васил Левски, които Пламен не успя да каже.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *