Пияната Галена към Мариан Вълев: Искаш ли да натопиш чушката!

 

galena_kukataПоп-фолк певицата Галена продължава да прави скандални изцепки по нощните клубове без да се съобразява, че са фрашкани до козирката с подпийнали почитатели, които плакнат очи по кръшното й тяло. Пайнерката е сред малкото, които дори си позволяват да превръщат участията си във филми за възрастни. Тя обаче не налита на случайни мъже, с които да си прави купона.

„Сензация.нет“ се натъкна на любителски запис, в който главни действащи лица са изпълнителката и супер хитовият актьор Мариан Вълев – Куката. Свалката между двамата се разиграва в най-елитната варненска дискотека, където Галена е поканена на участие, а Куката е част от тълпата, дошла там за да се забавлява.

След като разбира за присъствието на звездата от „Под прикритие“, Галена веднага решава да го поздрави с песен, посветена на него, което е дело на треторазрядни български рапъри. Еуфорията обзема Куката и той се мята като тотален селянин върху бара, разтваряйки крака. Езикът на тялото на актьора провокира певицата по същия начин. И тя се навира в междукрачието му моментално, потърквайки задните си части, които са едва покрити от къса рокличка.

Мариан Вълев КукатаГалена многократно призовава публиката си да аплодира актьора, а тя се раздава за него с индивидуален танц, който би вървял със същия успех и в специализиран стриптийз бар. Диалогът между двамата е още по-интересен. На няколко пъти певицата се обръща към Мариан с нарицателното „животно“, което навява на мисълта, че двамата са близки. Навирайки се в лицето му Галена изрича фрази от рода на: „Искаш ли да натопиш чушката“, „гониш кучката“ и „ще има изнасилство тая вечер“, с които очевидно прави особен вид намек към почерпения артист. Той от своя страна посреща думите й с лека усмивка и вее ръце във въздуха.

Бисерите на певачката продължават и поредният гласи, че двамата с Мариан днес не са под прикритие, а са направо разкритие. С приключването на парчето Вълев прави жест с ръце към Галена, а тя се хвърля в обятията му, заявявайки на микрофона, че много го обича. Последната й фраза обаче е шокираща, защото изпълнителката споделя на всеослушание, че е отказала на Куката да я изнасили.

Всъщност актьорът поканил пайнерката да изиграе роля на проститутка, с която той се гаври в четвъртия сезон на „Под прикритие“, но тя го отсвирила, а мястото й заела Емануела.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *