Петя Дикова упорито си търси мъж

Петя Дикова

Последната хай-лайф клюка гласи, че дъщерята на секс символа Аня Пенчева, Петя Дикова, е поела към ловните полета. Тя е тръгнала на лов за мъже.

Според нейните близки, момичето упорито се хвърляла наляво и надясно във флиртове с представители  на силният пол. Просто не остава мустак непотърсен от нея, смеят се нейните познати.

Носи се мълвата, че раздаващата го като светска журналистка  девойка даже по време на пресконференции и приеми забравя за журналистическата етика и се впуска в търсене на потенциален съпруг.

търси се съпруг за Петя

Видимо притеснена от напредването на годинките, маминото детенце явно се е заело с нелеката задача да си намери силно мъжко рамо за подкрепа и топлене на леглото. Според свидетели, на нейната мушка са  представители на МВР, организатори и други личности, които стоят по-високо в йехархичната стълбица от нея.

Пред колегите си се аргументирала, че така ужким изкопчвала  някаква интересна информация в името на кариера си. Интересно дали чрез разкопчаване на мъжките дюкяни става това точене?
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/dWXBgfS3J7I

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *