Петя Буюклиева на хапчета след изгонването от „Музикална академия“

Петя Буюклиева
Петя Буюклиева

   След позорното изгонване от „Музикална академия“ и отпадането й от надпреварата за 100 000 лв., свръхемоционалната Петя Буюклиева е минала на успокояващи таблетки, научихме от нейни колеги. Престоят на естрадната звезда в шоуто разклати нервите й, а след номинирането й за изгонване Петя бе на ръба на нервен срив. Гласовитата певица така омръзна до втръсване на зрителите с натякванията си колко награди има и колко октави покрива гласът й, че те решиха да я изхвърлят от шоуто.

Още при старта на надпреварата за оставане в шоуто, Петя заформи скандал. Тя обвини продуцентите Иван и Андрей, че са постъпили некоректно с нея, излъчвайки злепоставящи я кадри. Буюклиева поиска те да се извинят на цялото й семейство. Шамарът, който Петя заби на мъжа си, предизвика куп коментари в интернет и медиите. Отзвукът изглежда никак не се понрави на пеоицата, която хвърли вината върху екипа на предаването защото навлезли в личното й пространство.

Много емоции Буюклиева вложи и при участието си в „Музикална академия"
Много емоции Буюклиева вложи и при участието си в „Музикална академия“

„Обещахте ми в стаята, в която съпругът ми ще ми помага да си оправя прическата, да няма камери, а сте снимали“, разсърди се Буюклиева. Иван и Андрей обаче й припомниха, че е влязла в риалити предаване, в което се снима 24 часа, и е сключила железен договор с тях.

Ден преди решаващата вечер, когато трябваше да отпадне някои от певците, бяха излъчени шокиращи кадри. Докато излъчвали рекламите, Петя не очаквала, че камерите в залата тайно ще снимат и сърцераздирателно плачеше пред Люси, Фънки, Здравко и Жоро Христов. „Разкъсаха ме на парчета. На ластик ме разтегнаха. Направиха ме за резил пред цяла България. Парцал станах! Имаме 31-годишен юбилей с мъжа ми на 31 октомври“, плачеше неутешимо Петя. Певицата избухна в сълзлив пристъп, че била „разкъсана“ и й „разгонили майката“, а мъжът й бил направен смешен. Буюклиева обясни, че е влязла в шоуто само заради парите, тъй като обучението на сина й в Германия било много

Забелязал, че камерите не спират да снимат, Здравко я молеше да спре да се излага, но Буюклиева плачеше в истерия, че са съсипали кариерата й. Петя дори заподозря по-младите участници в риалити формата в конспирация. Според нея те искали да я изгонят, а мястото й било не сред състезаващите се за голямата награда певци, а в журито или сред менторите. Петя изпусна нервите си и обвини зрителите че нищо не разбират от хип-хоп, щом са но-минирали точно нея. За разлика от Буюклиева, Кичка хладнокръвно прие решението на зрителите и журито да се яви на елиминации. Тя дори обвини в звездомания изпълнителката на „Баба ми е фаталната жена“. „Никога не си мия главата, когато се къпя. Аз съм звезда, втрещи с егоцентризма си Петя. Кичка пък я репликира, че има много световноизвестни звезди,които сами си мият косите.

Петя Буюклиева Журито засипа с похвали Буюклиева, но изненадващо спаси от изгонване младата певица Прея. Единственият, който гласува Петя да остане в шоуто, бе Фънки. Здравко от дует „Ритон“ даде своя глас за Кичка Бодурова, а Люси за Прея. Изпълнителката от нигерийски произход Прея бе подкрепена дори от Георги Христов, който е дългогодишен приятел на Буюклиева. Неговият глас се оказа решаващ. Според запознати след конфликта, който се заформил между Петя, Иван и Андрей, продуцентите обсъдили номинацията на певицата още преди последния концерт. Тъй като Буюклиева трябвало да премери сили с друга ветеранка в естрадата -Кичка Бодурова и младата Прея, те решили да спасят прохождащата в бранша певица и да оставят Кичка и Петя да се борят в дуел за оставане в шоуто. Така журито, сред което има дългогодишни приятели на двете естрадни звезди, си измивало ръцете и спокойно можело да се оправдае, че не то, а зрителите са изпъдили Петя от предаването.

Буюклиева отпадна при сценичния дуел, след като едва 15 процента от зрителите гласуваха за нея. 85% подкрепиха Кичка. „Дано някой от младите изпълнители спечели наградата от 100 000 лв.“, заяви на изпроводяк отпадналата певица.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *