Петко Димитров сложи рога на Орлин, отмъкна му гаджето Яна Акимова!

Петко Димитров и Яна Акимова

  Няма и седмица от началото на „Денсинг Старс“ и шоуто вече се тресе от огнена любовна афера. Видният столичен ерген Петко Димитров сложи рога на тийнейджърския поп идол Орлин Павлов, който вече безвъзвратно изгуби и нищожните шансове да възроди връзката си с красивата танцьорка Яна Акимова.

Собственикът на увеселителни заведения и чаровната Яна си партнират на сцената на риалитито, което стартира в началото на седмицата. Успешното им представяне досега обаче се дължало не само на усилените тренировки и танцувалните умения на 39-годишния Димитров, лелеяна плячка за где що има мъжемелачки в републиката.

Още когато продуцентите се свързали с Петко с покана да участва в „Денсинг Старс“, плейбоят най-напред отказал офертата с мотива, че контролира грандиозен ремонт на нощния си клуб „Найт Флайт“ и че е достатъчно богат за предложения му хонорар.

Яна Акимова с Орлин Павлов

Променил обаче на 180 градуса мнението си, когато го информирали коя ще е сценичната му партньорка. До първата им среща двамата не се познавали, но Петко много бързо стопил ледовете пред сексапилната внучка на бившия кмет на Троян Минко Акимов. На Яна й омекнали коленете пред чаровния Димитров, когато й поднесъл огромен букет цветя при запознанството им.

Къдрокоската нашумя преди 4 години в първото българско издание на световното шоу, което спечели с тогавашния си партньор Орлин Павлов. Освен в танците с женския любимец си паснаха и сърдечно.

Още с дебюта им в шоуто се появиха съмнения, че между Петко и Яна има нещо повече от професионални отношения. Двамата криели връзката си, за да не наранят Орлин Павлов – бившето гадже на танцьорката

Мускулът на любовните Янини трепети обаче отдавна не пламтял към Орлин. От най-близкото обкръжение на Петко Димитров разкриват, че любовчията е катурнал танцьорката през спалнята си още преди началото на денсформата. А в последните дни, когато десетките любопитни приятели и познати му задавали въпроса: „Кажи сега за Яна на Орлин?“, ергенът с лукава усмивка отвръщал Яна вече не е на Орлин.

Трепетите между новата двойка личели най-добре по време на репетициите им, на които Петко използвал целия си наличен арсенал от свалки, кавалерски прийоми и мъжки трикове, за да плени докрай Акимова. Десетките уж неволни допири по интимните й извивки не останали незабелязани от екипа на шоуто. „А на целувките пред нас, засега само по ръцете на Яна, вече им се губи бройката“, издават хора от „Денсинг Старс“.

Самият Петко допълнително подклажда любопитството с компромат-репликите, които изръси на втората вечер от шоуто. Водещата Алекс Сърчаджиева попита бизнесмена дали е успял вече да заведе Яна на вечеря, като извинение, че я е настъпил по време на репетиции. Отговорът му, че още не са вечеряли заедно, тъй като всяка сутрин закусват в комплект, хвърли в потрес хилядите му обожателки.

Петко Димитров и Преслава

Черешката на тортата обаче бе намекът на Димитров, че Акимова вече е тествала любовния му инструмент. На въпроса на Сърчаджиева колко му е голям, Петко прехвърли отговора към партньорката си: „Не знам, питайте Яна!“, с което окончателно стана ясно, че сексът помежду им отдавна не е мираж.

„Ако Яна още е с Орлин, щеше ли да позволи на Петко така да я компрометира публично? Изводът е, че вече нищо не я свързва с Павлов“, констатираха в един глас неколцина близки до Димитров.

Пак според тях бившият съпруг на Мария Игнатова, бивш годеник на Ели Гигова, бивш любовник на Преслава, на плейметката Меги Колева и на новата Николета – Бояна Маринова, и Яна все още избягвали да обявят официално връзката поради две причини.

Първата – нареждане от продуцентите, за да поддържат рейтинг за по-дълго време. И втората – за да не депресират допълнително Орлин Павлов, който уж нямал време да аплодира Акимова, готвейки турне.

Победителят от последния „ВИП Брадър“ обаче бил в десетия кръг на ада от мъка по изоставилата го танцьорка. За да не го вкарват допълнително във филми, тя и Петко засега поддържат версията, че са просто партньори и приятели категорични са още източниците ни.

Павлов бил с доста лабилна психика, когато ставало дума за сърдечни драми. Навремето като ученик Орлин пробвал да сложи край на живота си, скачайки от балкона на баба си заради двойка по руски език. Затова и до днес най-близките му треперели да не си посегне, нещастен по изгубената си любов.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *