Петко Димитров изрита от леглото си миската Меги Колева – била циганка!

Петко Димитров и Меги Колева

Задава се поредната женска надпревара за сърцето, леглото и банковата сметка на най-лачения столичен ерген Петко Димитров. Собственикът на верига увеселителни заведения отново е минал в отбора на необвързаните, след като е бил шута на последната си актуална любовница – Меги Колева, научихме от достоверен източник.

Пак светски сайт №1 у нас пръв информира наскоро, че бившият съпруг на Мария Игнатова се е залюбил със смуглото миньонче, окичило се с короната „Мис Плеймейт“ от едноименния конкурс точно преди година.

Хубавите мургавелки Меги Колева и сестра й

Още тогава тръгнаха слухове, че миската е от ромеко потекло, но този факт вероятно е убегнал на властелина на нощния живот, улисан по своя бизнес.

Плейбоят, свикнал да си ляга все до жени от ранга на милионерката Ели Гигова и чалга дивата Преслава, изживял душевен катаклизъм преди няколко дни, когато Колева, все още негово гадже, го запознала с част от семейството си. От шок и стрес Петко Димитров бил на ръба да получи нервна криза – ченето му увиснало, зървайки мургавото лице на една от сестрите на приятелката си.

Чак тогава бизнесменът си направил труда да проучи фамилията на Колева, на която до преди това се чудел защо като всяка себеуважаваща се миска никога не посещава задължителния соларуим.

Петко се потресъл, когато агентурата му донесла, че семейството на приятелката му е от ромски произход. Майката Марина и трите сестри на Петковица живеели в бедното врачанско село Оходен. Издържали се от краварство и чат-пат от хонорарите на пробилата в манекенските среди Меги. На баща й в семейството не разчитали, тъй като още преди години ги зарязал заради местна шаврантия.

Според местните, въпреки цвета на кожата, роднините на плеймейтката имали добра репутация в селото. Не създавали проблеми, добродушни били и най-вече – хора, които изкарвали с труд насъщния си.

Това обаче не трогнало Петко Димитров и той побързал да прекрати отношенията си с миската, която допреди това дори почти се била пренесла в къщата му във Владая.

Богатият ерген се посрамил, че ще бъде подиграван от приятелите си за боята на Меги Колева. А само няколко дни, преди да й съобщи, че ще й се наложи да си търси нов житейски спътник, щедрият Петко се върнал с Меги Колева от романтична ваканция в Италия.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *