Ромката Пенка си търси нов спонсор

Пенка Георгиева
Пенка Георгиева

 Пенка Георгиева, най-колоритната участничка в „Мис България“ си търси по-млад спонсор, понеже настоящият, 58-годишен шофьор, хем го обичала, хем издържал и любовница.

След края на риалити формата 19-годишната ромка от Ботевград се е върнала в апартамента на своя финансов гуру. Всеки момент обаче капризната Пенка може да си обере парцалите и гащите, купени от софиянеца, стига да се намери друг, по-млад мъж, който да я издържа. С господина, към когото Пенка се обръща с Пуфи, първо били колеги, а след това станали съквартиранти. „Но не и любовници. Аз с него не съм спала.

Той си има, любовница. Казва се Светла, на 36 години е, с дете, разведена. Пред Пуфи краката аз не съм си разтваряла, няма и да го направя, защото не го обичам и не ме влече, още в началото му го казах“, обясни сложните отношения със своя спонсор устатата ромка.

Пенка ГеоргиеваВъпреки че правел секс с друга, софиянецът бил влюбен в Пенка, предложил й и брак. Простодушната миска обаче срязала офертата. „Понеже не съм с него заради парите му. Отидох да живеем заедно, за да има човекът с кого да си говори. Отдавна е разведен, а синът му живее в Германия. Беше самотен и ми стана жал. И той знае, че един ден ще си тръгна. Но пак ще си запазим добрите отношения. Ще съм му благодарна, защото той ми даде покрив над главата, купи ми 5 чифта обувки нови дрехи, даже всичките ми гащи са купени от него“, чистосърдечно обяснява смуглата миска.

Преди да мине на издръжка на г-н Пуфи, 13-годишна Пенка напуснала пансиона, в който живеела с двамата си братя, и тръгнала пари да изкарва. В пансиона ги настанили, след като баща им се чалнал, а майка им не можела хем да гледа психично болен съпруг, хем и 3 деца да издържа. Първо я взели да чисти картофи, после и на рибната борса я наели срещу 520 лв. Накрая чистела помещенията в птицеферма.

От Двореца на „Мис България“ Пенка излязла, дето се вика, чисто нова. Навремето, за да изкара някой лев за насъщния, зарязала училището и останала само с 4 клас. „Тези няколко седмици в риалитито опознах себе си. Стигнах до извода, че не мога да остана на това ниво и трябва да се развивам. Ще запиша да уча вечерно, даже два класа ще взема за една година. Голямата ми цел е за завърша 12-и клас“, кани ,се мис Амбиция.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *