Пейо отново ще върти педалите като пощальон в Нова ТВ!

Пейо и Гала

Нова телевизия продължава да дава заявки за супер силен сезон. След като привлече в ефира си „Господари на Ефира“ и „Пълна лудница“ и обяви, че ще пуска цели два сезона на хитовото реалити „БИГ БРАДЪР“ сега от там ни изненадват приятно с ново двайсет.

Босовете на телевизията обещават  отново да върнат на екран „Имаш поща“ и то от есента. Така след няколко години пауза, продуцентите ще поизтупат прахта от концепцията на предаването и ще ги го предложат отново, но дано да е малко по-свежо от преди. Вече водещите на предаването Гала и Пейо, очакват новите невероятни истории от живота ни.  От есента предаването ще

Пейо отново ще върти педалите като пощальон

се опитва да помогне на всеки, човек който търси свой близък или приятел. Освен това „Имаш поща“ ще е нещо като  трибуна за всеки, който е допуснал грешка в отношението си с близък човек и иска да му се извини. Така, че ако искате да участвате още сега до екипа на предаването на адрес: poshta@imashposhta.com. Да видим какъв ще бъде отговорът на БТВ, защото те освен, че ще правят едно музикално реалити, нямат друга заявка за есента.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/ZJqTdyQOIcM

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *