Певицата Йоана отнела девствеността на Орлин Павлов

Орлин Павлов

Има една приказка хвани кака да те отрака. Така кака Йоана отракала младока Орлин Павлов. Днес той минава за секс символ на родната поп мизикална сцена, а навремето имал даровита секс учителка по креватни занимания.

Близките му припомнят, че преди да изгрее неговата звезда, изпълнителят имаше сериозна интимна връзка с колежката си Йоана Захариева. Ако не си спомняте, няма нищо чудно. Тя стана популярна само с едно парче “Хиперсоник”.

Интересно е, че тя е първата дама в живота на секс смвола и според слуховете го открехнала на всички секс техники и тънкости. Накрая дотолкова много бил хлътнал Орлин по нея, че направо си скъсвал нервите с нейните изневери.

Орлин се обяснява на Патрашкова

Йоана, за разлика от него, даже него хич не се старала да го играе на верна приятелка. Не след дълго палавият й характер й изиграва лоша шега и той я зарязва.

Но не забравя ценните секс уроци, които тя му давала под чаршафите.

Така днес вече четири години певецът е интимен с танцьорката Яна Акимова. Както видяха зрителите на Нова Телевизия той не пропусна да й се закълне в любов и по камерите на ВИП Брадър.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *