Певицата Аксиния била нимфоманка, падала си по тройките

Аксиния Ченкова

  Аксиния Ченкова, нареждаща се сред красавиците във ВИП Къщата, крие твърде пикантни истории на интимния фронт, издават близки до певицата. Според тях брюнетката имала доста палав характер и макар, че е само на 26, можела да се похвали с колосален сексуален опит.

Изпълнителката сама признала, че няколко пъти е практикувала тройки в комбинация с мъж и жена. Ласките на нежния пол явно са й харесали, защото преди време тя била замесена в гореща лесбийска афера, твърдят запознати. Аксиния излизала със своя приятелка няколко месеца и дори обяснявала пред близките си, че е готова да се откаже от мъжете заради нея. Това обаче явно не се е случило, защото с днешна дата хубавицата твърди, че сърцето й е свободно.

Заради натруфения външен вид и напращели силиконови форми, зрителите на „ВИП Брадър“ определиха Аксиния като държанка, готова да прави секс за пари. Легенди се носят за гастролите й по креватите на заможни чичковци, някои от които заемат първите места в класациите на най-богатите българи. Според нейни колежки изпълнителката била същинска нимфоманка и пощурявала, ако остане и няколко дни без секс. Именно по тази причина продуцентите настоявали да я набутат вътре. Психолозите и редакторите били убедени, че тя няма дълго да издържи на безебие и ще започне да флиртува с някой от мъжкарите, най-вероятно Багата или Николай Мартинов.

Въпреки сексапилната си визия. певицата явно е прекалила с пластичните корекции, тъй като по време на влизането й в Къщата, кожата на лицето й изглеждаше безформена, а устните й буквално преливаха от прекаленото количество хиалурон в тях.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *