Патрашкова събра ВИП съквартирантите, да им чете книгата си за „ВИП Брадър“!

Кристина Патрашкова

  Най-атрактивните обитатели на Къщата на „ВИП Брадър“ в Нови хан се събраха миналия петък на купон по повод разграбваната като топъл хляб книга на Кристина Патрашкова „Vip Brother – аз бях там“.

В прелюбопитното четиво, появило се на пазара само 3 дни след финала на шоуто, се разказва за всичко, което зрителите не са видели, за тайните както на Къщата, така и на участниците в предаването.

Първи на партито дойде Багата, а авторката, която не крие симпатиите си към световния шампион, му надписа 2 книги за спомен. Патрашкова настоя едната да стигне до бабата на Благой – Цветанка, която пък се оказа почитателка на журналистката.

Новоизлязлата книга на Кристина Патрашкова – „Vip Brother – аз бях там“

Бившата приятелка на Багата – Златка, бе в компанията на новото си гадже Миро. Двамата мъже приятелски се поздравиха, а плеймейтката изглеждаше не само перфектно, но и щастлива, което пък зарадва всичките й съквартиранти.

Любо Дилов, който е приятел на Патрашкова още от детските години, наруши постите, на които се е отдал, и опита от страхотните вина „Катаржина“ и „Златен Рожен“, които създадоха прекрасно настроение у всички присъстващи. Дилов, известен като човек, който изчита по няколко книги на ден, веднага потъна в писанието, в което специална глава е отделена тъкмо на него.

Юлиан Константинов, който накара авторката да пропее опера в предаването, се появи с чудесен букет от червени рози. Още в шоуто той се оказа в приятелския кръг на журналистката, която твърди, че певецът е един от най-интелигентните мъже, които е срещала в живота си.

В атракция на вечерта очаквано се превърна Фънки, който пристигна на партито с традиционните си бермуди, а за добре дошъл за него бе от- ворена уникална руска водка, която Багата подари на Кристина. В чест на неповторимия Фънки ресторантът “Casa mia” в квартал „Изгрев“, където беше купонът, бе озвучен от хита „Къцамун“, който вече припява цяла България. Парчето се изпълнява от група „Черно фередже“ на живо и в най-скоро време ще бъде записано. „Подали сме официално молба чрез „Музикаутор“ да получим авторските права, тъй като мелодията е руска. След това веднага влизаме в студиото“, задоволи Фънки любопитството на всички, които се вълнуваха кога ще слушат „Къцамун“ по всяко време, когато пожелаят.

В разгара на купона съквартирантите бяха поздравени от Иван Ласкин, който истински разбуни духовете в Къщата с присъствието си. За съжаление актьорът не успя да дойде на партито, защото имаше ангажимент в провинцията. Специална книга с автограф получи съпругата му Александра Сърчаджиева, която се превърна във всенародна любимка заради перфектния начин, по който води предаванията с всекидневни репортажи от Къщата.

Багата, Юлиан, Злати, Патрашкова и Фънки си припомняха смешни истории от шоуто, като главен герой в повечето от тях естествено бе Къци. Багата призна, че все още не е играл табла с шоумена извън Къщата. В деня, когато трябвало да се срещнат, Вапцаров се извинил, че не е във форма, защото окото му е силно зачервено. Подобни здравословни проблеми налягаха Къци и в предаването и тъкмо заради тях бившият водещ си мереше кръвното поне по 6 пъти на ден.

„Животът е един, а аз никога нямаше да се срещна с толкова различни и интересни хора, ако не беше предаването“, обобщи поуката от вечерта Фънки.

Съквартирантите не скриха радостта си, че са участвали в шоу, което отново изстреля Нова телевизия до върховете на рейтингите. Преди дни Кристина Патрашкова получи специално поздравление за книгата и от изпълнителния директор на „Нова броудкастинг груп“ Дидие Щосел в което той заяви: „Щастливи сме, че с вашето участие помогнахте за изключителния успех на шоуто, което доказа, че „Биг Брадър“ е истински социален експеримент и абсолютен феномен заради разкриването на разнообразните характери, които обединява“.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *