Патрашкова се намрази с Мариана Попова!

Мариана и Кристина

През последните няколко дни, сексуалният глад си изигра лоша шега с Мариана Попова. Певицата стана зла и много нервна, вдигна разхода на цигари и вода.

Вода, за да може да събира слюнки и да плюе по Иван Ласкин и компания. Вече и жените почнаха да се чудят откъде излиза толкова много злоба и къде я е събрала в себе си.

Още от ставането си, Мариана не спира да сипе хули по всички мъже в къщата на ВИП Брадър. Така Кристина Патрашкова лека – полека взе да се дистанцира от Мариана Попова или по-скоро от нейната злоба.

Кристина и Златка

Старата лисица Патрашкова усеща на къде отиват нещата, че най-вероятно Мариана ще бъде номинирана да излети от къщата в Нови хан със сто, затова се отръпна от нея.

Криси призна, че не може да  приеме твърденията на Мариана, че Иван и Юлиян са нереализирани хора и че са персона нон грата. До там стигна, че тя се самозабрави, журналистката побесня от тези думи на Мариана. Никол и Златка се съгласиха с нея. Патрашкова се кълне, че никога няма да се изправи срещу Иван, заради Мариана и засвидетелства своето уважение към него.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/WdkLGGxnq1o

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *