Патрашкова обърна плочата: Златка е добро момиче!

Патрашкова и Златка

Скандалната журналистка Кристина Патрашкова, преди време омерзена от пошлостта на нашия хай-лайф живот, изригна, че живеем в страната на Златките.

Дали е права или не, не се наемаме да коментираме, но сега устатата дописничка обърна плочата. Патрашкова, явно увлечена от чара на плеймейтката Златка Димитрова, промени коренно мнението си за нея в Къщата на ВИП Брадър.

Камерите засякоха как острото перо се изповядва пред новата участничка, тайният агент на БИГ Брадър Камелия Веселинова, че е опознала Черната Златка и че вече не е толкова черна в нейните очи. Нещо повече, двете вече са си приятелки.

Кристина на Въртележката

„Преди да вляза в къщата, аз бях много против нея, но след като я опознах, видях, че тя е много добро момиче, което трябва да промени някои работи“, обясни промяната си в отношението към нея Кристина Патрашкова.

Колкото до Златка, ако някой си мисли, че тя е човек без амбиции, жестоко се лъже. Самата плеймейтка си призна в прав текст, че в момента работи като модел и актриса, но нейните амбиции са по-високи – целта й е да стане ко-водещ или водещ на някое предаване със собствена рубрика. „Това е!“, заключи Златка.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/WuiSfECzL8M

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Патрашкова обърна плочата: Златка е добро момиче!"

  1. Страхил   30.09.2012 at 12:16

    Вчера Соня каза в Горещо, че Кристина Патрашкова в живота си е едиснствено защитничка на Алексей Петров. Един мошеник, на нея в жовота и е по- изгодно да плюе, сега там пък е по- изгодно да е удобна на присъстващите и зрителите. На това му се казва фурнаджийска лопата. Соня ги обрисува детайлно всичките. Нищо не представляващи хорица, но ревящи и обиждащи до небесата. Само за Никол каза, че е културен човек.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *