Патрашкова, Джуджи и Черната Златка ще водят шоуто „Какво искат жените“

Кристина Патрашкова, Златка Димитрова и Джуджи

  Журналистката Кристина Патрашкова, Златка Димитрова и известната от предаването „На кафе“ Джуджи стават водещи в шоуто на Нова телевизия „Какво искат жените“.

Предаването ще се завърти за първи път на 13 април в 12 ч. и се очаква да се превърне в поредния хит на продуцентската компания „Паприка Латино“. Нейно дело са изключително успешните сезони на „Черешката на тортата“, както и неотдавна миналото предаваме „Шатра“.

“Съзнателно поканихме за водещи 3 напълно различни жени които имат различен начин на живот, приятелски компании, реализация в професията, дори политически пристрастия. Всеки път те ще канят на обяд, който ще приготвят сами, трима различни мъже. В избора им на гости ще проличи какво смятат за ценно в живота и кой заслужава да бъде пример за подражание“, обясниха от „Паприка Латино“.

Предаването, което ще трае 2 часа, се снима като истинско риалити. Акцент в него няма да бъдат кулинарните приготовления, а разговорите на маса. „В такива моменти са се родили някои от най-великите на човечеството. При комуникация на маса чосек е най-откровен, а изненадващо и твърде изобретателен“, коментира по този повод Кристина Патрашкова.

Гостите ще получават неочаквани задачи, за всеки обед се подготвят изненади, които понякога ще шокират присъстващите.

В първото предаване Кристина, Джуджи и Златка са поканили най-известния музикален продуцент у нас Димитър Ковачев – Фънки, ексцентричния политик Цветелин Кънчев – Дон Цеци, и певеца Цветелин Атанасов – Цецо Елвиса. По време на шоуто ще се случва нещо изненадващо, което може да промени живота на двама от участниците в него.

„В „Какво искат жените“ много от гостите разбиват създадените за тях до този момент представи.

Зрителите ще видят корави мъже да ронят сълзи, а други да правят интимни признания“, заявиха загадъчно продуцентите на шоуто.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *