Парите съсипват връзката на Любо и Рут

Любомир Жечев и Рут Колева

  Парите на победителя в „Къртицата“ Любомир Жечев са на път да станат препъникамък на връзката му с певицата Рут Колева, коментират в светските среди.

Бившият волейболист си тръгна от риалитито с тлъст чек от 137 450 лева. Голямата награда обаче може да му изиграе лоша шега в любовта, опасяват се фенове на предаването.

Защото, така или иначе, връзката му със соул изпълнителката се разклати още по време на предаването. Рут и Любо се скараха люто в ефир и си размениха обидни думи след което оповестиха, че се разделят.

По-късно двамата уж заровиха томахавката и се сдобриха, но за почитателите на „Къртицата“ остана съмнението, че нещо в отношенията им куца.

Едновременно с това, сред финала на шоуто бившият кадър на Сашо Диков станал обект на засилен интерес от страна на нежния пол, носи мълвата.

Десетки фенки от всякакви възрасти сваляли станалия вече известен спортист и го обсипвали с неприлични предложения. Златотърсачките, които видели в него златната кокошка, също не били хич малко и нон стоп го атакували, издават негови авери.

Всичко това сериозно поставяло под въпрос лав сторито му с Рут Колева, която разкара старото си гадже Калоян заради него.

„Славата и парите са тежък товар, който малко хора успяват да понесат. Ако Любо не се поддаде на многобройните изкушения, които му предстоят, може и да остане с Рут.

Но това е малко вероятно!“, клатят глава вещи познавачи на сложните отношения между мъжа и жената.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *