Параскева Джукелова в горещи секс сцени с екранния си партньор Александър Димитров

Параскева Джукелова

  Най-после излезе късметът и на Параскева Джукелова да се снима в бг сериал. Позабравената кинолюбимка играе главна роля в криминалната поредица на Би Ти Ви „Къде е Маги“. Нещо повече – тук тя е в образа на кучката, която мами съпруга си и плете интриги.

Още в първите епизоди сценаристите и режисьорите я съблякоха дибидюс гола, за да прави необуздан секс пред камерата.

Да се снима в сапунка е отдавнашна мечта на Паци, както я наричат близки и колеги. Още преди няколко години, когато обмисляли кои ще са евентуалните актьори в „Стъклен дом“, името й се завъртяло в дискусиите на екипа.

Параскева в скандални кадри от новия сериал "Къде е Маги" с актьора Александър Димитров

„Обичам да предизвиквам. Ако ме погледнат, биха видели в мен повече да речем героинята на Елена Петрова – по-миловидната, по-добрата. Но аз предпочитам да играя нещо, което е по-далеч от мен – героинята на Яна Маринова. Любопитно ми е да съм интригантка и мизерница признава Джукелова.

Тогава й попречил мъжът й Виктор Божинов. Той е един от тримата продуценти в „Камера“ ООД заедно с Димитър Митовски и Росен Цанков. Именно те въведоха модата на сапунките у нас. Виктор бил абсолютно против Паца да играе в продукциите на фирмата, в която, е шеф. He, че се съмнявал в таланта й, но не искал да го обвинят в семейственост, а нея във връзкарство. Дори изразил опасение, че макар и перфектна, любимата му вече не е в първа младост и камерата улавяла всяко несъвършенство на по-зрялото лице.

Параскева Джукелова със съпруга си Виктор Божинов

Джукелова, която закръгли 40, никога не му е оказвала натиск, защото роли не й липсват.

„Откакто Виктор започна да работи с чужди продукции като втори режисьор, много рядко съм участвала в тях. Ако аз се явя на кастинг, дори не се споменава, че имаме някакви лични взаимоотношения.

Беше много смешно, когато в една копродукция отидох на кастинг, след което режисьорът, като ми видял сивито, беше попитал: „Дали тази известна актриса ще се съгласи да изиграе нещо толкова малко?“. Тогава Виктор дойде и съвсем официално ме покани. Говоря за чужденците, защото в България всичко се знае“, спомня си актрисата.

Ако има класация за най-събличаните актриси в киното, Паци би заела едно от първите места. Същото важи и за най-разкрепостените пред камера.

Ролята, с която се прочува, е Лили в „Сезонът на канарчетата“. Там героинята й е жертва на изнасилване. Тази роля променя целия й живот. Насилникът е Чочо Попйорданов. Съдът осъжда героя му да се ожени за нея. Но той й води любовници в къщи и я пращат в лагер за леко поведение. Чочо подходил приятелски и успял да я убеди да не се притеснява.

Куриоз е, че в този филм в сексуална сцена с Паци дебютира в киното и зам. главният редактор на в. „Галерия“ Явор. Той играе психиатър, и изнасилва героинята на Джукелова. Снимат в психодиспансера на Сточна гара. По това време журналистът е слабо момченце.

Подсказва й, че ако му се отдаде, ще я пусне от лудницата, където е вкарана от комунистическият режим. Спомня си, че Параскева се качвала върху него, мъчили се нещо. Той потънал до ушите от срам, а тя изиграва убедително етюда. Така Параскева успяла да впечатли журито през 1994 г. на фестивала „Златна роза“, като печели наградата за най-добра женска роля.

В „Изпепеляване“ от 2004 г. на режисьора Станимир Трифонов тя пак играе роля на жертва на изнасилване.

Там си казват със Стефан Вълдобрев и Деян Донков, че ако вземат да се притесняват, няма да бъде истинско. Все пак, края на краищата, хората в реалния живот не спят облечени. Актьорът е по някакъв начин проститутка, той се продава.

Той е такова животно, че ако нещо му се случи физически, то ще бъде след края на представлението.

Когато с Деян Донков правят секс, всички се смеят, че Виктор сигурно ще го гони да го убива. Не се случило нищо подобно. „Суламит“ всъщност е първият филм, в който Паца и Виктор работят заедно. Той е асистент на режисьора Христо Христов, но вече се обичали.

Двамата живеят без брак, защото не държат на догмите. Борбата им за наследник продължава повече от 10 години. Днес се радват на малката синеока Калина. Момиченцето позира като професионална актриса на фотографите на феста „Любовта е лудост“. Докато Параскева е заета, за момиченцето се грижи майка й. И двамата родители на Джукелова били учители по математика в Панагюрище. Малката обаче си умира за техника. Затова не скриват и надеждите си, че като порасне може да стане режисьорка като баща си.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Параскева Джукелова в горещи секс сцени с екранния си партньор Александър Димитров"

  1. cheap flights   31.01.2021 at 9:35

    What’s up, I wish for to subscribe for this weblog to get newest updates, therefore where can i do it please help.

    Отговор
  2. tinyurl.com   12.02.2021 at 5:54

    Hi there mates, how is the whole thing, and what you desire
    to say on the topic of this paragraph, in my view its genuinely awesome designed for me.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *