Папараци снимаха тайнствения мъж на Маргарита Попова!

22 ноември, зала "Арена Армеец". Маргарита Попова се появява със съпруга си Йордан Попов за пръв път на пулбично място, откакто е вицепрезидент. Кавалерът на политичката е пенсионер

  Виждал ли е някой съпруга на Маргарита Попова? Докато цялата държава одумваше липсващата жена на президента Росен Плевнелиев, медиите не обърнаха внимание на факта, че и мъжът на вицето също липсва.

Той никак не обича медийните изяви и се укрива от обектива на фоторепортерите. Факт е, че г-н Попов никога не се е появявал на публично място със съпругата си. Неотдавна, при гостуването си във „Всяка неделя“, на въпрос на водещия Кеворк Кеворкян защо никога не говори за мъжа си, Маргарита Попова рязко отсече: „Защото така трябва да бъде. Той не е ангажиран във властта и е нормално да е анонимен“.

Папараците обаче успяха да заснемат половинката на вицепрезидента. Митичният Йордан Попов бе заснет на концерта на Лили Иванова в зала „Арена Армеец“. Двамата се появиха като официални гости 5 минути преди началото на шоуто миналата седмица. За да останат незабелязани от публиката минаха през специален ВИП вход. Разположиха се до парламентарната шефка Цецка Цачева и не мръднаха 3 часа от местата си.

Мъжът на вицето в момента е кротък пенсионер. Именно той се занимавал с домашните дейности, при това доста отговорно. Преди няколко години Йордан Попов се пенсионирал след дългогодишен стаж в „Кремиковци“. Оттогава има доста свободно време и дори поддържал цветята в дома.

Семейство Попови са заедно от цели 38 години. Маргарита и Йордан се запознават в немската гимназия в Пазарджик, чиито възпитаници са.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *