Панайот от “Биг Брадър” луднал от домашно насилие!

Пацо се чалнал още като дете, докато ставал свидетел на скандалите между родителите си

  Панайот Кючуков, известен повече като Пацо от „Биг Брадър“, е ставал свидетел на семейно насилие като малък. Колоритният съквартирант от Гълъбово днес е горд син на майка си и баща си, но навремето те нерядко разигравали чутовни скандали пред очите на децата си, твърдят техни съграждани.

Самият Пацо признава, че когато със сестра му били малки, родителите му на няколко пъти почти стигали до развод. Преди двайсетина години бившият футболист току-що бил тръгнал на училище. Вечер, вместо да се радват на семейния уют и родителска ласка, братът и сестрата били принудени да слушат крясъците на баща им, породени от ревност към майка им.

„Със сестра ми тогава бяхме още малки, но и до днес си спомням сцените, които татко правеше на мама. Заради кавгите и драмите много пъти са били на косъм да се разделят, но сигурно заради мен и кака така и не подадоха молба за развод“, не крие критичните моменти, заплашвали мира в семейството, Пацо.

Майката на Бекъма от Гълъбово Нели Кючукова е ставала жертва на съпружески терор

Постоянно тормозен от скандалите на родители си, брадърът гледал да не ги ядосва, за да не нагнетява и без друго обтегнатите им отношения. Нели Кючукова, майката на Бекъма от Гълъбово, сама призна наскоро, че избухливият в Къщата Пацо навремето бил хлапе, та дрънка – кротък, любвеобвилен и лъчезарен. Директорката на гьлъбовското училище, която стана прототип за образа на мама Божка, дори обвини „Биг Брадър“, че заради него синът й изкукал. Панайот изкрейзил след първото си участие в шоуто и се разболял от звездомания.

Зад кулисите на риалитито обаче опонират, че Пацо е влязъл в Къщата направо мръднал. „Психиката на всяко дете ще се чалне, ако постоянно гледа скандали и шамари в семейството си“, коментиран от екипа на предаването.

Заради сцените на ревност от детството му Панайот се е зарекъл, че самият той никога няма да проявява чувство за собственост към своята бъдеща съпруга. „От малък Пацо по всяко вероятност е придобил комплекс, че заради домашните скандали може да стане дете на разведени родители. Затова сега хареса ли си някоя жена, най-напред проучва колко здраво и сплотено е семейството й“, коментират близки до нереализиралия се футболист.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *