Пак спипаха съпруга на Деси Зидарова с дрога!

Деси Зидарова

Съпругът на манекенката бил заловен преди няколко дни след с около 200 грама кокаин в колата му при проверка на магистрала „Тракия“. Наркотикът бил намерен в резервната гума, скатан в кутия от парфюм „Живанши“. Униформените го задържали и техни колеги направили обстоен обиск и на домът му.

Там полицаите намерили още от белият прах. Това не е първото задържане по подобно обвинение, преди два месеца Младжов бе арестуван заедно с още двама авери за разпространение на наркотици. Тогава в тях бяха открити близо  половин килограм хероин и 54 000 лева в кеш. Магистратите за това му деяние му отредиха мярка за неотклонение „парична гаранция“ на 10 000 лева. Този път съдиите

Деси и Мишо

го оставиха в ареста. Съпруга на манекенката Деси Зидарова, е обвинен както за притежание на наркотици, така и за разпространение, стана известно от адвокатите. Според магистратите, този път  прокуратурата е има  доказателства за да се изгради обосновано предположение, че Младжов е разпространявал кокаин и то за втори път. Моделката застава плътно до мъжа си убедена, че някои цели да им съсипе живота.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/36I7zDwBITM

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *