Пак разбиха сърцето на Веско Маринов

Веско Маринов се влюби в млада фенка
Веско Маринов се влюби в млада фенка

 

Трубадурът на ГЕРБ Веселин Маринов отново е с разбито сърце. Любимият певец на Цветан Цветанов се изповяда пред Антон Хекимян в Би Ти Ви, че от известно време страда от несподелена любов.

Веско бил лудо влюбен в тайнствено момиче, което обаче не знаело за чувствата му. Певецът разкри, че забелязал младата девойка на свой концерт и веднага се влюбил. Сега обаче се притеснявал, че има вероятност повече никога да не я види.

Веско Маринов„Тя ме върна към живота. Искам да й благодаря, че ме накара да повярвам, че отново мога да имам чувства“, изплака влюбеният до уши певец.

Слисаният Антон Хекимян се опита да го окуражи, но така и не можа да изкопчи още малко информация за тайнствената Дулсинея на Маринов. „Тя сигурно вече се догажда за моите чувства, но повече не искам да говоря. Казах достатъчно“, отклони въпросите му певецът.

Само преди няколко дни Маринов отричаше да има нова тръпка. В интервюта той твърдеше, че вече е прежалил бившата си съпруга Цветанка, с която се раздели, след като я хвана в изневяра.

52-годишният изпълнител на „Горчива обич“ преживя тежко раздялата с двете си съпруги и заяви, че ще се отдаде на целомъдрие. Вероятно обаче не е издържал и в сърцето му има нова жена.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *