“Пайнер” побърква Преслава от участия

Преслава

  Шефовете на Преслава от „Пайнер“ са на път да изтощят напълно най-оборотната си певица. Вече пета година фирмата натиска звездата да поема максимален брой участия, които вече изстискват всички физически сили на изпълнителката.

Неотдавна плъзна слух, че Преслава е болна от нечовешко изтощение, поради което се налага да прибягва до различни стимуланти, за да я държат във форма. Информацията обаче беше официално отречена.

Въпреки това продуцентите продължават да тормозят своята златна кокошка. Покрай абитуриентските балове изпълнителката на „Лудата дойде“ имаше по две участия всяка вечер.

След приключването на празниците се чу, че Преслава заминава за САЩ. Тя се отправи за страната на неограничените възможности на 29 май и се прибра на 4 юни. В продължение само на пет дни на изпълнителката й се наложило да извиси глас в пет града – от Чикаго до Лас Вегас.

„Това е престъпление. Алчността на фирмата и организаторите е безгранична“, коментират нейни колежки. Те припомнят, че почти всяка нашенска звезда остава отвъд океана поне месец и изнася най-много 10 концерта.

В интернет се появява противоречива информация за представянето на певицата ни пред нашите сънародници в Америка. Някои твърдят, че за първи път родна изпълнителка поискала цена на билетите от 120 долара.

Рехавият интерес към концертите й заради високата цена накарал организаторите да свалят до 75 долара, но въпреки това заведенията не били пълни. На някои от участията се събирали едва 60 човека.

„Просто накараха Преслава да се чувства глупаво. Тя пристигна за пет дни, скапа се от път и изтощение, а накрая я караха да пее пред малко хора, защото искаха да я изцедят докрай“, разказват нейни колежки.

Според недоволни клиенти поради изключителната си преумора Преслава пяла на плейбек и то едва по час и половина, което за нашенците там е крайно недостатъчно.

Самата Преслава се чудела как не е закъсняла за нито един от концертите си. При тръгването си от Чикаго я застигнала жестока буря и само нейният самолет за Лае Вегас успял да излети.

Според други коментари концертите минали доста добре и публиката се забавлявала.

На изявата й в Лае Вегас дошли и актьорите от Шоуто на Слави, които цяла вечер пели и танцували кючеци под кръшните ритми на песните на Преслава. Въпреки желанието й да остане поне за три-четири дни да разгледа все пак някакви забележителности а не само летищата и кръчмите, продуцентите наредили на своята златна кокошка да носи парите и да се прибира веднага.

Още със стъпването си на родна земя тя имала насрочени нови десет поредни участия из всички краища на страната. Отделно трябва да се готви за големия концерт на „Пайнер“ на 25 юни в София.

„Никой не знае как издържа на това темпо. Не е изключено един ден просто да рухне“, кахърят се нейни приятели. Преслава няма да почива и през лятото, тъй като традиционно този сезон е най-оборотният за изпълнителите и те не спират да обикалят заведенията по морето.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *