Пайнерката Джена с операция за спасяване на гласа!

Джена

  Джена може и да се раздели с мечтата си за дълга и зашеметяваща кариера. Звездата на „Пайнер“ преграква все повече и повече с всяко следващо участие и губи гласа си, алармират нейни колежки. Причината – струните в гърлото й са прекалено чувствителни към нетърпимия задух и мръсотията, в които фолкизпълнителката е принудена да пее. Умората също си казва думата.

Като всички по-оборотни певци и на Джена й се налага да обикаля почти всекидневно по кръчми. Стремежът на пайнерката да не разсърди публиката си и да пее винаги на живо й създава сериозни проблеми. Пренапрягането на гласните струни и стресът като нищо могат да се окажат пагубни за кариерата й.

За да не се стигне до най-страшното, Джена е решила да се подложи на операция. При това възможно най-скоро и при добър специалист.

Изпълнителката на „Да видя какво е“ не е единствената представителка на популярния жанр, имаща проблеми с оръдието на труда си.

В такава ситуация са попадали Тони Стораро, Деси Слава и дори Преслава. Миналата година певецът на „Милионерче“ дори претърпя операция на гласните струни в Гърция. Тогава имаше реална заплаха той никога повече да не запее.

Заради преумора и напрягане на гласа Деси Слава също бе изпаднала в подобен шок. Състоянието й бе тежко, измъчваха я болки в гърлото. И за първи път в живота си тя започна да среща трудности при взимането на някои тонове.

Паникьосана, Деси се принуди да посети специалист. Той бе категоричен – ако не се оперира, повече няма да може да пее. Изпълнителката се стресна от диагнозата му и побърза да отлети за Германия.

Оперира се в тамошна клиника и в момента отново е във вихъра си.

Преслава също имала сериозен проблем с гласа си преди няколко месеца. Изпълнителката на „Как ти стои“ настинала, но не взела мерки. Подценила състоянието си и продължила да обикаля по участия. И, разбира се, положението се влошило за отрицателно време. Преслава така напрегнала гласа си, че го загубила за няколко дни. Наложило се да бъде приета по спешност от специалист, който й открил възпалени възли на гласните струни. Препоръчал и операция, за да не се стигне до край на музикалната й кариера.

По времето, когато изредените тук колеги на Джена се бореха да запазят гласовете си, нямаше забрана да се пуши в затворени обществени пространства. Цигареният дим се отразява пагубно на гърлата и определено е повлиял за това Тони Стораро, Деси Слава и Преслава да прегракнат фатално.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *