Павел Чернев хлътна по Лияна

Фолкпевицата не спира да повтаря на Павел, че има нужда от подкрепата му
Фолкпевицата не спира да повтаря на Павел, че има нужда от подкрепата му

  Нов любовен триъгълник се заформя в Къщата на „ВИП Брадър“ и Лияна пак играе главна роля в него. След като завъртя главите на Тервел Пулев и Мариян Кюрпанов, сега изкусителната фолкдива е напът да влуди и Павел Чернев.

Той постоянно търси близостта на изпълнителката. Тя пък винаги откликва на поривите му. Двамата даже вече са си измислили галени имена. Павел я нарича „сърничка“, а фолкпевицата се обръща към него със сладникавото „Павка“. Освен това не спира да му обяснява колко се нуждае от подкрепата му. Успокоявала се веднага, щом го гушнела.

Лияна може и да приема като приятел Павел, но има реален риск той да се заблуди и да започне да възприема другояче нежностите й, опасяват се приятелите му. Фолкдивата обаче не е единствената жена в Къщата, която може да размекне политика. Йоана й е най-сериозната съперница. Тя има значителна преднина в завладяването на сърцето на Чернев. Това разкри самият той пред Мира Радева.

Павел Чернев Лияна„С Йоана сме расли в един квартал. И преди 15 години бях много влюбен в нея“, обясни Павел и разказва случка от общото им минало. Йоана имала връзка с Орлин Павлов, което много дразнело Чернев. Толкова, че веднъж изпаднал в дива ярост и едва не катастрофирал.

„Закарах Йоана до тях. Обаче не смеех да я пипна, щото си има приятел, а Орлинчо е слънчице! След като я закарах обаче, от яд минах с колата през едни ями и я потроших“, сподели Чернев. Той разказа още, че заради Йоана бил готов, да убие човек. Навремето певицата имала инцидент в заведение. Щом разбрал кой е виновникът за сълзите й, Павел се втурнал да търси отмъщение. Добре, че въпросният злосторник по някаква щастлива случайност избегнал схватката. „Иначе бях готов“, завърши Павел.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *