Павел Чернев: Смехът отваря много крака

Павел Чернев разчита на чувството си за хумор в свалките
Павел Чернев разчита на чувството си за хумор в свалките

  40 килограма над нормалното тегло, политикът Павел Чернев продължава да се чувства магнит за жените. Бившият атакист разкрива, че макар да не е най-привлекателният мъж на света и да няма мускулите на Тервел Пулев, никога не са му липсвали нежни половинки. Причината за това е в неговото неустоимо чувство за хумор.

„Отрано разбрах, че жените не капят по мен заради външността ми. Бил съм хубаво момче на младини, но не това ги привличаше в мен. Схванах, че смехът може да ти отвори много врати, а и много хубави женски крака“, похвали се без свян пухкавият политик.

Националистът не свалял звезди на дамите като Дон Жуан, а ги карал да се заливат от смях. В компанията му винаги било забавно и жените имали какво да научат.

Павел Чернев и Лияна
Павел Чернев и Лияна

Павел обаче невинаги имал щастие в любовта. Политикът изкарал доста тежки връзки именно защото никой не гледал на него сериозно. Всеки път жените, по които се увличал, попарвали надеждите му за любов, понеже го чувствали като свой брат.

„Така ще кажеш. Йоана ми е разказвала колко мацки има около тебе винаги“, реши да заглади реномето на политика неговата близка приятелка в Къщата Лияна.

 

Хванал жена си в изневяра

Докато всички в Къщата завиждат на Павел Чернев за близостта му с Лияна, политикът още ближе рани от разбито сърце. Последната връзка на националиста била много тежка и завършила с жестока драма.

Една година преди да се раздели с приятелката си, Павел научил, че е рогоносец. Политикът обаче решил да се опита да запази любовта си и се правел, че не знае за кръшкането на жена си. Тя се грижела за него като бебе, когато бил тежко болен и Чернев вярвал, че увлечението й е само временно. Веднага щом си стъпил на краката обаче, приятелката му го изоставила и се омъжила за любовника си.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *