О, чудо! Тачо се кротна, става съпруг за пример!

Тачо чесънСтефан Манов – Тачо вече не вилнее из кръчмите и не осъмва с красавици върху коленете си.  Любимият на Жени Калканджиева се превърна внезапно в домошар и даже ходи да изхвърля боклука. 
Модната шефка не може да се нарадва  на кротналия се до нея известен палавник и Казанова.

Приятелите им също са учудени и озадачени. Няма и следа от палавия Тачо, който пиеше от сутрин до вечер  й неуморно кръшкаше пред очите на всички.  Тогава Жени беше унизена и плака в ефир, а след като цяла България разбра за нещастието и големите й рога. Двамата бяха на крачка от развода.

Манов се изнесе от общото им жилище  и заживя сам. А после избяга чак в Испания при майка си, за да не му гледат резила в България.

Жени обаче не искаше така лесно да пусне бащата на детето си и голямата си любов. Затова на няколко пъти му даваше втори шанс.

Жени, ТачоНай-накрая мечтата й се сбъдна и Тачо седна на задните си част. Даже тази седмица се похвали, че сготвил бургери и всички били доволни, а Жени го напътствала с чаша вино в ръка.

Тя пък се хвали, че любимият й редовно чисти, грижи се за детето и е станал мъж-мечта.

Причината явно не е толкова във факта, че Стефан вече е улегнал, а в разбитата му мечта да се изяви като мъж и глава на семейството. Той имаше планове да прави ресторант със средиземноморска кухня и да развие собствен бизнес, но срещна проблем с финансирането. Жени не иска да влага толкова пари в съмнително начинание, а банките не отпускат кредит.

На Тачо му станало ясно, че още дълго време ще е храненик на жена си и започнал да се държи прилично, шушукат приятелите им.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *