О, ужас! Това Ивайла Бакалова ли е?!

Ивайла Бакалова се е състарила с няколко десетилетия благодарение на некадърни пластични хирурзи
Ивайла Бакалова се е състарила с няколко десетилетия благодарение на некадърни пластични хирурзи

Боже опази да ти се изпречи на пътя Ивайла Бакалова! Брюнетката, считана досега за една от най-красивите носителки на короната „Мис България“, погуби безвъзвратно хубостта си по вина на пластичната хирургия.

Ивайла Бакалова преди да се подложи на пластичните интервенции
Ивайла Бакалова преди да се подложи на пластичните интервенции

Бившата манекенка се появи на светско събитие преди дни в абсолютно неузнаваем вид. Открай време се говори, че Бакалова прибягва до услугите на съвременни методи за разкрасяване, предлагани в клиниките за естетична и пластична хирургия, но последното й посещение там спокойно може да се счита престъпление срещу природата.

За да не сме голословни, се сдобихми със снимка, от която миската, без извинение, плаши гаргите! С изпито лице и опънати скули, Ивайла е далеч от красотата си, заради която получи признанието за най-прелестна българка. Няма следа от меките и топли черти на лицето на миската и доскоро обаятелната и изящна Ивайла се е състарила с поне 15 години.

„Бакалова няма нужда от програмите в интернет, които по снимка прогнозират как един млад човек ще изглежда, когато остарее. Тя си е жива старица и сега! Никой не може да повярва, че жената с изморен и състарен вид е била идол за красота“, ужасени от визията на моделката коментираха присъстващите на партито за откриването на новия „Бедрум“.

По-наблюдателните установиха и че не само лицето на Бакалова е претърпяло фиаско, но и фигурата й се е стопила повече от нормалното. Това пролича най-вече по китките на доскорошната топ красавица, от които грозно, та чак плашещо изскачаха сухожилията й.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *