Още една певица избяга от Митко Пайнера! Ето коя е тя:

Още една от звездите на „Пайнер“ обяви, че напуска компанията. Става въпрос за ветеранката в димитровградската фирма – Есил Дюран.

Наскоро певицата отпразнува 50- годишнината си и именно тогава разкри, че се разделя с продуцента си Митко Димитров. Раздялата минала спокойно и без скандали, за разлика от напускането на Андреа преди години. „Оставаме приятели с Митко Димитров и семейството му“, разкри Есил Дюран.

През последните десет години „Пайнер“ се раздели с няколко от знаковите си изпълнители – Камелия, Андреа, а сега и Есил Дюран. Не на всички обаче им потръгна след раздялата с компанията. Камелия успя да се реализира успешно. Андреа обаче не успя да се наложи като изпълнител без продуцент и към момента е останала без никакви участия.

Големият удар за „Пайнер“ обаче тепърва предстои. Един от най- доходоносните изпълнители през последните години – Галин, обяви, че планира да напусне фирмата и да основе своя собствена. Певецът от Добрич е амбициран да се наложи като продуцент и дори вече има двама изпълнителя, в които работи. Галин разкри, че шефът му Митко Пайнера е наясно с плановете му, но нямал нищо против.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *