Отново нападнаха Николета!

Ни Ло

Разправиите  и препирните около красавицата не стихват и за момент. Социалната мрежа вече иззе функциите на съдебен състав, а потребителите на Фейсбук се изживяват като служители на Темида.

Сега от Ни Ло зависи, как да отговори на нападките или да изтрещи отново. Защото по личната страница на Николета редом с възхвалите от възторжените фенки, може да се види и доста негативно и меко казано неприятелско отношение към живота на Лозанова. Съвсем наскоро половинката на Божинов бе провокирана да отвръща на неприятни въпроси на своите фенове във Фейсбук. Като част от въпросите бяха от сорта, как не те бе

Николета Лозанова

срам да вземеш бащата на едно малко дете? /Явно имайки предвид Валери –  младши/. Друг потребител се интересува кой щял да бъде  следващият футболист, с когото тя, Николета, щяла да се хване? Друга дама я пита защо е оставила двумесечното си дете, за да се забавлява с „твоя цървул“? Освен това, красавицата бе обвинена и за играта на Валери. Кога най-после Валери щял да заиграе добре?

Сега се очаква да разберем дали Николета ще вземе въпросите на избеснелите фенове за поредната атака или ще си направи хубав PR.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/BU6IbqDi92k

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *