Откачалка тормози Емануела

Емануела

Няма изпълнител, който да не е охулвал от т. нар. хейтъри в интернет. Да, за съжаление не може да се харесаш на всички, но някои като Емануела са подложени на постоянен тормоз.

Особено, след като всички по-будни изпълнители активно поддържат контакти с феновете си в социалната мрежа Фейсбук. Тази връзка е прекрасна и за двете страни -така едните научават последните новини и имат възможност да контактуват с идола си, а идолът да научава за желанията и получава поздрави от почитателите си.

Да, но монетата има и обратна страна. Тази връзка позволява на някои не толкова доброжелателни почитатели да изливат тонове обиди по адрес на популярните личности. Така  поредната потърпевша на тези хейтъри  е чалга звездата Емануела. Синеоката певица от известно време е обект на атака от личност, носеща виртуалното име Митко Димитров.

Емануела често чати във Фейсбук

Първоначално повели разговор на лична тема, но постепенно техният диалог преминал в разправия. Например преди месец е писал, че не го интересувало това, че е певица, тя му приличала на селянка и дава оценка на интелектуалните качества на красавицата.  Изпълнителката на „Ром-пом-пом“ не му остава длъжна в своите отговори.

Но отговорите, които му дава Емануела допълнително го настървяват. Затова изпълнителката пусна приказките му на снимка в профила си и помоли хората, които споделят неговото мнение, да не й пишат. И е права, защото ако не я харесват какво правят в профила й?!
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/kPUxyC_aR90

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *