Отвлякоха българката Анита Мейзер – жената с най- голям бюст в Европа!

Анита Майзер

От седем дена полицията във Варна търси под дърво и камък сексгърлата Анита Мeйзер. Ако се чудите от къде ви е познато това име – това е сексбомбата с най- големите цици в Европа.

Последни са я видели посетителите на централно варненско заведение, след което тя изчезва безследно. В момента властите в морската ни столица са ангажирали целия си наличен състав, за да я открият. Близки до издирването подозират, че пръст в нейното изчезване има съпругът й Николай Димов.  Според нейните близки, той ужким  открито я бил заплашвал и изнудвал да му прехвърли част от банковите си сметки. Толкова се били

Сексбомбата Анита Майзер

обтегнали отношенията им, че атрактивната дама дори се готвела да си наеме бодигард. Да си припомним, че двамата са младоженци и се обвързаха миналата година точно на сакралната дата 1 януари в 11,11 ч, защото им били предсказали, че тази дата ще им донесе дълъг съвместен живот. Двамата скрепиха любовта си в Лас Вегас. Кратка справка показа, че Николай е инструктор по културизъм. Анита, след като се раздели с американският си съпруг, взима няколко заведения в САЩ. Красавицата обаче, предпочита да се върне в родината, където започва певческата й кариера, а и прави впечатляваща корица за “Плейбой”. Силиконовата мацка е една от най-богатите варненки. Според слуховете Николай имал опит в ъндърграунд средите. Преди време бил работил като телохранител на  Ники Шванца.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Отвлякоха българката Анита Мейзер – жената с най- голям бюст в Европа!"

  1. alex   14.07.2015 at 9:28

    има 2 анличанки с по големи натурални и германка,какви ги говорите най големите в европа…..

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *