Осъдиха Юксел Кадриев за 5 000 лв.! Виж кой и защо:

Юксел Кадриев

  Юксел Кадриев отново е имал неприятен сблъсък с правосъдието, научихме от свои източници. Водещият на Би Ти Ви се изправил пред Темида заради невърнат дълг от 5 бона към бизнесмена ресторантьор Милко Неделчев. Последният някога му се пишел голям приятел, но впоследствие отношенията им достигнали точката на замръзване.

Навремето Неделчев дал заем на Юки, за което по-късно стократно съжалил, Кадриев бил обещал да му върне парите в срок, но нищо подобно не се случило. Времето минавало, а ресторантьорът започвал все повече и повече да губи търпение. Накрая потърсил правата си в съда. Добре че имало как да докаже вземането си.

Водещият се оказал губеща страна в процеса, но адвокатите му успели да сключат споразумение с бизнесмена за погасяването на борча на вноски. Тези дни 47-и състав на Софийски районен съд се произнесъл по дело № 9456/2012 г. с решението, че приема споразумението между двете страни Юксел да връща в продължение на няколко месеца дълга си от 5000 лв.

Неотдавна Кадриев пак трябваше да се черви пред Темида, припомнят запознати с живота и делата му. Новинарят предизвика ПТП, шофирайки пиян зад волана, но не получи ефективна присъда.

Заради факта, че призна вината си и се покая, журналистът е наказан само с 3 месеца затвор условно при 3-годишен изпитателен срок. Шофьорската му книжка пък бе отнета за 6 месеца. Юки омилостиви магистратите, окачествявайки постъпката си като грозна и нередна и изразявайки готовност да понесе цялата строгост на закона.

Юки в страстна целувка с мъж

Издънката на Кадриев бе заснета и на видео. От клипчето се видя как водещият катастрофира почерпен в 5 сутринта пред Народното събрание, а на пострадалия таксиметров шофьор предлага 150 лв., за да си мълчи.

Впрочем, това не е единствената неприятност, в която се е забърквал Юксел в последните няколко години. След развода си в края на 2009-а той се превърна в магнит за всякакви скандали. Айсбергът на резила му бе публикацията на шокираща снимка от зимата на 2007 г. На въпросния кадър журналистът е впил устни в мъж.

Колеги на Кадриев твърдят, че от няколко месеца той е нов човек. След пиянския инцидент през февруари, при който удари такси, новинарят преживял истински катарзис. Промяната си проличала още по-силно след 27 март, когато Юки навърши юбилейните 40-години. Тогава решил да започне живота си на чисто и никога повече да не се замесва в скандали.

Водещият вече се бил издължил по забатачените кредити, заради които банките го преследваха като диверсант.

Станал за пример и в личния си живот – панаирите, които си устройваше с бившата си съпруга, оперната певица Бонка, оставил в миналото.

Юксел сключил примирие с експоловинката си по всички неуредени въпроси, касаещи попечителството над дъщеря им. Престанал и да скитосва по любовни срещи, а предпочитал да прекарва вечерите си вкъщи при 11-годишната щерка.

Сега Би Ти Ви водещият чака с нетърпение петокласничката Габи да завърши учебната година, за да заминат заедно за няколко дни в Испания. В страната на Дон Кихот, фламенкото и тореадорите Юксел има роднина, който го е поканил да му гостува за няколко дни.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *