Орлин Павлов с договорена победа във “ВИП Брадър”

Орлин Павлов

  Когато преди два месеца Орлин Павлов прекрачи за сефте Къщата на „ВИП Брадър“, малцина зрители на риалити формата вярваха, че невзрачният на пръв поглед певец ще се задържи вътре чак до последната седмица на финала.

Оказа се обаче, че Орлин никак не е за подценяване и има желязна стратегия, с която да грабне победата под носа на останалите претенденти. Добре запознати с делата на изпълнителя издават, че много преди да се заговори за участието му в шоуто за звезди, той поддържал топли отношения с продуцентите.

Преди 4 години Орлин стана фаворит в танцовия формат „Денсинг Старс“, продуциран от екипа на Нико Тупарев, който реализира е момента „ВИП Брадър„.

Затова най-пикантната информация гласи, че в резултат на близката им дружба певецът се навил да не взема един лев, ако бъде обявен за победител в този сезон. Единственото условие това да се случи обаче било, през всички тези осем седмици Орлин да се прави на тиха вода и да не се забърква в излишни конфронтации със съквартирантите си. Награда за търпението му щяла да бъде титлата зрителски любимец във „ВИП Брадър“ 2012, както и възможността за някакво раздвижване в затихналите му музикални изяви напоследък.

Договорената победа в този сезон не е прецедент в историята на родния формат. Паметливите зрители не са забравили как в предишното издание за звезди, финалист стана не кой да е, а Деян Славчев – Део. Още тогава за всички беше ясно, че зевзекът е избран не с честно есемес гласуване, а по линия на това, че е протеже на Нико Тупарев. Перхидролкото не прибра нито лев като парична награда за победата си, но за сметка на това замрялата му кариера тръгна нагоре и беше избран за водещ на друг риалити формат, само че за млади музикални дарования.

Според наши източници възможността Орлин да спечели била почти 70%. Все пак продуцентите не изключват варианта титлата да грабне и Благой Иванов, в случай че към него завалят огромно количество есемеси. Още преди влизането на Багата в Къщата, бе разкрито, че той най-вероятно ще спечели шоуто. Сега обаче концепцията на продуцентите е малко променена. Не случайно те пуснаха точно преди финала компрометиращите го записи, въпреки че случката се развива седмица по-рано.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *