Орлин Горанов шокира с нова прическа от салона на жена си

Орлин Горанов и Кристина Димитрова на наградите на БГ радио

  От няколко дни Орлин Горанов шокира близки и непознати с нова фризура, акцент в която са различни нюанси в гривата му.

 Доскоро 55-годишната звезда на попмузиката гордо се разхождаше с прошарени коси, като среброто в тях го правеше особено привлекателен в очите на многобройните му почитател­ки. Изглежда обаче, че артистичната суета е надделяла и при Орлин, защо­то той не се замисли да посегне към актуалните напоследък мъжки бои за коса. Мнозина подозират, че в обагрянето пръст има съпругата му Валя, която е фризьорка. Тя държи скъпарски салон в хотел „Кемпински Зографски“, като редица известни дами и господа се оставят в майсторските й ръце.

 Орлин винаги е следвал сляпо съве­тите на жена си по отношение на подстрижката. Покрай боядисването той е пуснал и повече от обичайно косите си, които скоро ще стигнат до раменете му. На наградите на БГ Радио преди седмица изпълнителят беше с някол­ко тона нюанси в прическата, което е особено актуално сред западните звезди. Дори Брад Пит се боядисва по този начин, надявайки се, че така ше запази по-дълго младежкото си излъчване.

  В момента в косите на Орлин можем  да различим пепеляво, черно, тъмнокестеняво и всичко  това – във внимателно направе­ни преливащи оттенъци, така че да изглежда максимално естест­вено. Скъпите мъжки бои, с които се е боядисал певецът, са изцяло без амоняк, създадени на базата на пчелен восък, който покрива сивите коси и им придава блясък. Любо­питното е, че след ня­колко измива­ния се пос­тига  още  по-натура­лен  цвят, тъй като отделни­те  нюан­си прели­ват  още по неконтраст­но един в друг.

 Певецът е решил да прибегне към освежаващото средство, за да свали няколко години от възрастта си. На на­градите на БГ Радио той излезе в ком­панията на Мариана Попова, Тони Ди­митрова и Кристина Димитрова. Пос­ледната му е почти набор, но това не пречи да прави конку­ренция и на 30-годишни мадами.

 Освен  това  обичаният дует в мо­мента е на промоционално турне по­край новия си общ албум. Именно за­ради него Орлин на­правил промяната, за да изглежда мак­симално свеж и младолик за срещите с феновете.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *