Опасна близост! Николета провокира Алисия, появява се неочаквано на нейно участие

Николета Лозанова се щракнала с младеж от компанията си, след което по нейно настояване той отива да се снима и с Алисия

  Алисия и Николета пак премериха сили. Поредното сражение между бившата и насто­ящата жена на футбо­листа Валери Божинов се състоя преди дни в пловдивска дискотека.

 Вечерта на 11 май Алисия била в клуба на участие. В разгара на купона тя неочаквано се натъкнала на врагинята си. Новата госпожа Божинова се била позиционирала на бара до сцената, за да следи отблизо представянето й на сцената. Николета не направила никакво усилие да избегне погледа на фолкпевицата. Напротив – не помръднала от мястото си, когато Алисия се приближила към нея с микрофон в ръка.

 „Ники бе в компанията на една девойка и някакъв младеж. Алисия я забеляза още от сцената

 В първия момент се смути, но бързо се овладя. Явно не беше изненадана от поредната провокация на Лозанова“, споделиха очевидци на последната интрига между двете.

Алисия с въпросният младеж

  За появата на Николета на участието на Алисия се разбра преди дни. Тогава се появиха първите версии за странната случка. Според мнозина посещението на Лозанова не било никак случайно. „Ясно е, че направи постановка на Алисия. Ники просто се забавлява, като я дразни. Този път обаче се изложи“, през смях коментират съгражданки на Лозанова.

 В подкрепа на твърдени­ята си изтъкват появилите се снимки след въпросната вечер. На фотосите Николе­та и Алисия позират с един и същ младеж. Логично е предположението, че момъкът е фен и на двете дами и затова се е снимал с тях. Третият кадър обаче опровергава тази теория. На него ясно се вижда, че младежът е седнал на бара до Николета.

 „Всички в дискотеката разбраха, че Лозанова накара приятеля си да се снима първо с нея, а след това и с Алисия. След това е разпространила снимките, което не е никак трудно. Просто поредната женска интрига заключват запознати. 

Самата Алисия също разбрала, че е паднала в капана на врагинята си. За разлика от минали случаи, в които певицата се тръшкаше от яд, след последната Николетина провокация запазила самообладание. „Ася я е видяла още от сцената, но не се учуди. Все пак от тази девойка може да очаква всичко. Не реагира по ни­какъв начин“, коментират ситуацията в обкръжението на изпълнителката на „Твоя тотално“. Пред приятели фолкпевицата споделила, че Лозанова вече с нищо не може да я изненада. „Не ми пукаше, че е там. Чудо голямо“, казала пред дружки Алисия.

 В последните дни историята претърпя развитие.

 В личния си профил във Фейсбук фолкпевицата публикува снимка, на която в гръб се вижда Николета. Озлобени фенове на Алисия и очевидци на срещата й с моделката не се поколебаха да се изкажат по темата. Макар и в гръб Николета бе разпозната, както и сестра й Велина, която се бе пременила с бяло сако.

Още сензации:

loading...

5 Отговора за "Опасна близост! Николета провокира Алисия, появява се неочаквано на нейно участие"

  1. Leek   21.05.2012 at 0:29

    ЗРЕЛИЩА ,ПРОСТОТИИ С ПРОСТИ ХОРА.ТОВА ВИРЕЕ В ГЕТОТО BG.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *