Окончателно! Златка Димитрова би шута на Миро! Ето какво се случи:

Златка Димитрова окончателно се раздели с бащата на детето си. Плеймейтката сама разкри за промяната в семейното си положение като промени статуса си на „необвързана“ в социалните мрежи.

Черната Златка се е прибрала в родния Бургас заедно със сина си Миро- младши и рядко стъпва вече в столицата. Плеймейтката се е амбицирала да вземе тапия за фитнес инструктор, за да издържа себе си и детето.

След няколко месечна раздяла миналата година, Златка и Миро се събраха отново. Въпреки плановете им за второ дете обаче, отношенията им не се подобриха. Двамата са разделени от няколко месеца, но едва наскоро плеймейтката го призна официално.

Двамата бяха заедно в продължение на седем години, като и към момента, Мирослав продължава да е женен за първата си съпруга, от която има две деца. Бизнесменът така и не се разведе от страх, че може да загуби значителна част от парите си. Въпреки това, Златка остана с него, а най- голямата й мечта бе да го дари с дете. Да съжаление, първото им дете почина при преждевременно раждане, заради вроден порок на сърцето. Двойката преживя трагедията и не след дълго се роди малкия Миро.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *